App Markt NL

Teamleader

Teamleader

Projecten beheren.

Maak van een offerte een project en volg het zorgvuldig op. Bepaal deadlines, groepeer taken en lever het project op tijd af. Blijf daarbij binnen budget zonder je winstmarge uit het oog te verliezen dankzij glasheldere projectcijfers.

  • Van offerte naar project 
  • Deadlines instellen 
  • Budget beheren 
  • Winstmarge 
  • Rapporteren 
  • Factureren vanuit project 
     

Maak eenvoudig projecten aan.

Projecten aanmaken en beheren met Teamleader is super flexibel. Gebruik je offerte als startpunt, maak zelf een projectsjabloon of begin vanaf nul. Appeltje-eitje.
 

Stel deadlines op en groepeer taken.

Plan het werk van je project en verdeel het in fases, taken en afspraken. Ontvang meldingen over deadlines, voltooide taken en berichten van je projectleden.
 

Blijf binnen budget.

De kleuren laten duidelijk zien of je volgens de voorspelling binnen je budget zal blijven, voor het hele project of per fase. Hoeveel euro en materialen zijn er al besteed? Duik dieper in de details, zodat je op tijd kan ingrijpen. Zo kun je heel transparant zijn naar je klanten, medewerkers en managers.
 

Houd je winstmarge in de gaten.

De omzet, winst en kosten van een project zie je in Teamleader in één oogopslag. Jouw inschattingen worden beter en je winst stijgt. Je leert winnende projecten herkennen en kan in de toekomst betere beslissingen nemen.
 

Rapporteer intern en extern.

Genereer wanneer je maar wilt heldere projectrapporten, zowel overkoepelend als per taakgroep. In deze rapporten vind je de budgetten, de details van alle urenregistraties, externe kosten en alle facturatie-informatie.
 

Factureer vanuit je project.

Je kunt rechtstreeks vanuit een project factureren. Zelfs per voltooide fase. Dat kan tegen een vooraf vastgestelde prijs, maar ook op basis van materiaal en uren. Jij bepaalt.

Details

Naam:

Teamleader

Uitgever:

Teamleader

Categorie:

projectmanagement software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Teamleader
Overzicht Nederlandse projectmanagement softwares

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power