App Markt NL

Stb Cursus

Stb Cursus

Stb Cursus; De software-oplossing voor aanbieders van opleidingen en cursussen

Met Stb Cursus kunt u uw (potentiële) cursisten beter bereiken, uw cursussen plannen op een snelle en overzichtelijke manier en zelf efficiënter werken en daarmee tijd besparen.
 

Totaaloplossing

Stb Cursus is opgebouwd rond een Customer Relationship Management (CRM) systeem, waardoor uw cursisten en potentiële cursisten altijd centraal staan. Met de aanvullende modules worden niet alleen uw cursisten, leerlingen, klanten en relaties, maar ook al uw bureaumedewerkers binnen de verschillende afdelingen ondersteund. Of het nu gaat om: relatie- en cursisten beheer, het organiseren van uw opleidingen en trainingen, uw sales- en marketingactiviteiten, het automatiseren van uw cursusdraaiboek, de integratie met uw website en/of web portals, de koppeling met e-learning, het organiseren van uw helpdesk maar ook het volledige financiële beheer: alle activiteiten zijn ondergebracht in één totaaloplossing.

“Nadat we marktonderzoek hebben gedaan, bleek Eudonet Stb de beste club te zijn om dit te doen en dat zijn ze tot op de dag van vandaag.”
 

Persoonlijke benadering

Stb Cursus biedt u talloze mogelijkheden waarmee u uw cursisten en potentiële cursisten persoonlijke kunt benaderen, met de focus op online. Met Stb Cursus beschikt u over uitgekiende standaardoplossingen, waardoor u uw online omgeving volledig kunt integreren met wat er in uw organisatie gebeurt. Zo geeft het gecentraliseerde systeem geeft een 360 graden beeld van al uw relaties. U bent voortdurend in staat uw cursisten centraal te stellen, doordat u uw organisatieprocessen en uw dienstverlening kunt blijven optimaliseren.
 

Planning

Met Stb Cursus gaat het plannen van cursussen en resources snel en efficiënt. Of het nou gaat om open trainingen, opleidingen, in company trainingen, of e-learning trajecten: alles is eenvoudig te plannen en te coördineren, doordat u grip heeft op het totale proces.
 

Selfservice

Selfservice is een belangrijk onderdeel van Stb Cursus. Informatie is dag en nacht beschikbaar, ook buiten kantooruren. Desgewenst breidt u het systeem uit met een compleet webportal. Via dit cursistportal kunnen de cursisten hun eigen gegevens raadplegen, zich inschrijven en de cursushistorie bekijken. Ook integratie met het intranet van de klant is mogelijk. Zo kan uw klant eenvoudig bijhouden wie op welk moment bijscholing nodig heeft, terwijl ook inschrijvingen op die manier geregeld kunnen worden. Docenten kunnen hun beschikbaarheid invoeren via een webportal, wat als zeer gebruiksvriendelijk wordt ervaren.
 

E-learning

E-learning en blended learning wordt steeds belangrijker. Stb Cursus biedt daarom standaard integratiemogelijkheden met uw e-learningomgeving. Eudonet Stb werkt hierin samen met de firma aNewSpring. Inschrijvingen worden automatisch gesynchroniseerd met de e-learning omgeving, waardoor de cursist direct kan starten. Door de cursist behaalde resultaten worden automatisch getoond bij de overall cursushistorie binnen Stb Cursus.
 

Website

Internet is een essentiële informatiebron voor uw (potentiële) relaties. Zo is uw website vaak het eerste medium dat men raadpleegt in een zoektocht naar informatie. Een naadloze integratie tussen uw website en uw CRM-systeem is daarom van groot belang. Eudonet Stb kan alle stappen voor u ondersteunen: van het ontwerp en de realisatie van uw website tot de integratie met uw back-end systeem.
 

Marketing en communicatie

Stb Cursus biedt content management op het hoogste niveau en geeft daarmee een belangrijke meerwaarde aan uw sales- en marketingactiviteiten. Door uitgebreide segmentatie-mogelijkheden is het hart van uw data een ijzersterke basis voor het selecteren van doelgroepen en persoonlijke communicatie. Daarvoor beschikt u over een standaard integratie met Spotler voor professionele email-marketing. Uw (potentiële) cursisten en opdrachtgevers ontvangen op het juiste moment de informatie die voor hen relevant is, omdat het segmenteren via het CRM uitermate eenvoudig is.
 

Helpdesk

Door middel van een interactieve helpdesk kunt u uw cursisten nog beter van dienst zijn. Door integratie met de web-voorkant hoeft er niet meer extra te worden ingelogd. Cursisten kunnen online vragen stellen en krijgen dan inzicht in de antwoorden. Zo kunnen vragen, opmerkingen en eventuele klachten worden vastgelegd en automatisch doorgestuurd naar de juiste afdeling, terwijl het backoffice inzicht krijgt in de voortgang van de opvolging ervan. Rapportages van deze gegevens kunnen weer gebruikt worden bij de verbetering van uw dienstverlening.

Details

Naam:

Stb Cursus

Uitgever:

Eudonet Stb

Categorie:

e-learning software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Eudonet Stb
Overzicht Nederlandse e-learning software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power