App Markt NL

Teamleader

Teamleader

5 weetjes over Teamleader

Ontstaan vanuit klantfeedback

Onze CEO, Jeroen De Wit, had in zijn studententijd samen met Willem Delbare en Mathias De Loore een eigen webdesignbureau. Dit ging goed, maar klanten wilden meer. Op het moment dat er gevraagd werd een projectmanagement tool te maken voor een website, realiseerden de mannen zich dat het mkb veel meer nodig heeft dan alleen een goed werkende website.

In het voorjaar van 2012 werd de eerste code van Teamleader geschreven. Teamleader is officieel opgericht in de zomer van 2012 en is organisch gegroeid, vanuit een customer-centric filosofie. De CRM-module bijvoorbeeld, het kloppende hart van de tool, is vanaf het begin gebouwd op basis van klantfeedback.
 

Groeit als kool

Langzaam maar zeker kreeg Teamleader vorm en in drie opeenvolgende financieringsronde - Seed Round van €1 miljoen in mei 2014, Series A van €2,5 miljoen in mei 2015 en Series B van €10 miljoen in november 2016 - wordt verdere groei mogelijk gemaakt.
 

Teamleader over de grens

Teamleader wil graag Europa veroveren. Daarom kozen we voor een multilokale aanpak, met een uitgebreid internationaal team en sinds 2015 kantoren in Amsterdam en Gent. Ondertussen telt Teamleader 160 werknemers van wel 10 verschillende nationaliteiten, en het team groeit nog elke week.
 

Prijzen en nominaties

We hebben de afgelopen vijf jaar zelfs een aantal prijzen gewonnen:

 • HenQ Award van The Next Web Europe Conference
 • Genomineerd voor Deloitte’s Rising Star Award 2015
 • Startups.be’s Tech Startup of the Year 2015
 • UNIZO’s Most Promising SME of Flanders 2016-2017
 • Team Award & Hero Award van Customer Success Hero Awards 2017
 • Deloitte’s 2017 Technology Fast 50

En niet te vergeten: onze CEO is door de Computable Awards uitgeroepen tot één van de tien beste CEO’s in de ICT-branche. Voor ons is hij natuurlijk de onbetwiste nr. 1!
 

Nog (lang) niet klaar

In de toekomst zullen we verder gaan met het ontwikkelen en verbeteren van onze tool. We willen dat onze klanten zich kunnen focussen op hun eigen werk en talent. Zolang ondernemers aangeven (te) veel tijd kwijt te zijn aan administratie, facturatie en andere rompslomp, is onze missie nog niet geslaagd!
 

Teamleader is...

 • Toegankelijk
  Wij denken vanuit het perspectief van een groeiend bedrijf, net als onze klanten. We zijn lokaal, we zijn vriendelijk. We zijn het soort bedrijf met wie je een biertje zou willen drinken - niet het soort bedrijf dat continu naar het cijfer onderaan de streep kijkt.

 • Efficiënt
  Wij werken aan het optimaliseren van onze alles-in-één CRM tool voor CRM, facturatie en projectmanagement. We zijn inderdaad niet de eersten die dat proberen, maar er zijn nu veel slimme verbeteringen mogelijk dankzij de digitalisering en de cloud. We focussen ons daarop, in combinatie met intuïtief ontwerp, zodat jij beter kan werken.

 • Toegewijd
  Wij willen groeiende bedrijven helpen succesvol te zijn - uiteindelijk inspireert jullie succes ons. Ons product komt dan ook voort uit een gezamenlijke inspanning; we denken goed na over de antwoorden op de dagelijkse problemen van onze klanten We zijn niet tevreden totdat het werkt.

 • Thought leader
  Het werk ontwikkelt zich voortdurend; Teamleader levert relevant inzicht zodat gebruikers kunnen bouwen, organiseren en samenwerken. We bieden waardevolle content aan onze klanten, partners en de community over hoe zij hun bedrijf kunnen laten floreren; we geven workshops over lead management, spreken op evenementen over groei. Kortom, we inspireren anderen door het delen van ideeën en stellen andere bedrijven in staat zich te focussen op hetgeen ertoe doet. Het vertrouwen dat we krijgen maakt Teamleader een duurzame partner.

 • Vindingrijk
  Teamleader is een betaalbare oplossing dat gebruikers data, tutorials, rapporten, how-to’s, geïntegreerde tools - en excellente klantenservice - biedt. Gebruikers kunnen van Teamleader op aan wanneer het gaat om het optimaliseren van methoden en het verbeteren van hun workflow met goed ontworpen software en nieuwe ideeën.

 • Intuïtief
  Intuïtief en gemakkelijk in gebruik betekent dat Teamleader klanten hun voordeel halen uit een rechttoe-rechtaan product dat gemakkelijk te integreren is in hun huidige manier van werken - zo wordt kostbare tijd bespaard!
   

Het verhaal achter ons logo

Ons op origami geïnspireerde logo is bedoeld om precisie en vindingrijkheid te representeren. En deze link is meer dan symbolisch: origami is een kunst waaruit blijkt dat gerichte inspanningen tot onverwachte resultaten kunnen leiden. Net als een gewoon vel papier omgezet kan worden in iets moois en indrukwekkends, kun je met Teamleader ook meer bereiken dan je op het eerste moment zou denken.

Met verrassende efficiency helpt Teamleaders simpele en intelligente tool gewone data omzetten in iets dat daadwerkelijk bruikbaar is - wat de gebruiker helpt slimmer te werken. Wij zien het resultaat, net als bij origami, als iets moois.

Dan is er nog het aspect van een papierloze wereld: als Teamleader jou helpt je administratie makkelijker te maken en papierwerk vermindert, geeft origami jou een alternatief om het bespaarde papier te gebruiken.

Contactinformatie

Naam:

Teamleader

Website:

https://www.teamleader.nl/

Telefoonnummer:

0031 85 888 2980

Emailadres:

Apps van Teamleader

Logo van Teamleader

Teamleader

projectmanagement software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power