App Markt NL

King projectenadministratie

King projectenadministratie

Projectenadministratie

Volledige controle over en inzicht in je projecten!

Ben jij op zoek naar een complete, inzichtelijke Projectenadministratie? Projectmanagement, voor- en nacalculatie, werkbonnen, urenregistratie, voortgangsbewaking, facturatie en nog veel meer. Met King kun je een volledige Projectenadministratie bijhouden, geïntegreerd met je financiële en voorraadadministratie.

  • Inzicht
  • Eén systeem
  • Koppeling administratie
  • Vraag nu meer informatie aan.

 

Inzicht

Alles wat te maken heeft met je projecten zit in de Projectenadministratie software van King. Van projectmanagement, urenregistratie tot rapportages en prijsopgaves. Eén systeem voor alles. Daar bespaar je tijd en geld mee!
 

Eén systeem

Alles wat te maken heeft met je projecten zit in de Projectenadministratie software van King. Van projectmanagement, urenregistratie tot rapportages en prijsopgaves. Eén systeem voor alles. Daar bespaar je tijd en geld mee!
 

Koppeling administratie

De Projectenadministratie heeft een directe koppeling met de financiële en voorraadadministratie in King. Alles volledig geïntegreerd, dus een automatische verwerking van gegevens.
 

Kwaliteit en winst door Projectenadministratie

Volledige controle over en inzicht in je projecten verbetert de kwaliteit van je projecten. En de winstgevendheid. Je kunt immers tussentijds bijsturen bij overschrijding van de uren of de begroting. De Projectenadministratie van King levert je een uitgebreid projectmanagement van uren en inkopen. Voor- en nacalculaties, onderhanden werk, weekstaten, rapportages en facturering zitten in de Projectenadministratie. En nog veel meer. Alles inzichtelijk van A tot Z. In één systeem. Zo kun je voortaan efficiënt en overzichtelijk nieuwe projecten voeren!
 

Goed financieel administratiepakket en projectadministratie.

A. Vlot-HavelaarCIAG
Wij werken sinds de oprichting (2000) met King. Het pakket onderscheid zich door de gebruiksvriendelijkheid en de logische structuur. Hierdoor kunnen wij snel mensen inwerken. Heel fijn zijn het gebruik van de entertoets bij invoer, de vele kopieerfuncties en default instellingen. Naast de financiële administratie hebben wij de facturatie en projecten module in gebruik. Met de rechten module kunnen wij delen van de administratie afschermen.

H.J. Snikkersdirecteur / oprichter van Snikkers & Partners Administratie en Belastingadviseurs
 

Projectenadministratie van termijn- of regieprojecten

In de Projectenadministratie van King kun je per project de verbruikte artikelen, de gemaakte uren en overige kosten bijhouden. Zowel regieprojecten als termijnprojecten zijn mogelijk. Regieprojecten factureer je op basis van nacalculatie. Termijnprojecten worden tegen een vaste aanneemsom gefactureerd, in vooraf vastgestelde termijnen. Een combinatie van regie en termijn binnen hetzelfde project is ook mogelijk, dit leg je per projectonderdeel vast. Naast regie- of termijnprojecten kunnen ook interne projecten (declarabele uren medewerkers) en ‘proefprojecten’ bijgehouden worden. De manier van boeken kun je per project instellen. We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden voor Projectenadministratie via King.

 

Details

Naam:

King projectenadministratie

Uitgever:

King Business Software

Categorie:

projectmanagement software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van King Business Software
Overzicht Nederlandse projectmanagement softwares

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power