App Markt NL

King Business Software

King Business Software

Al 38 jaar helpt King ondernemers bij hun administratieve automatisering. Bij King krijg je betrouwbare business software: compleet en gemakkelijk in het gebruik. Van boekhouding en facturering tot een totale ERP-oplossing. Met voorraadadministratie, CRM, productieadministratie, projectenadministratie, magazijnbeheer en webshopkoppeling, King ondersteunt je bij het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Zodat je business kan groeien en bloeien. Groot of klein, accountant, zzp’er of productiebedrijf, onze innovatieve oplossingen zijn toegespitst op alle bedrijfsbehoeften. Slimme business software om je bedrijf optimaal te ondersteunen. Zowel offline als online. Met tal van uitbreidingsmogelijkheden en maatwerkoplossingen. King helpt bij de implementatie, biedt uitgebreid support en denkt mee over de toekomst van je bedrijf.

‘‘Bij King geloven we in persoonlijk contact, eerlijk zakendoen en duurzame relaties.’’

Bij King Business Software werken we met ruim 80 betrokken medewerkers aan de optimalisering van onze dienstverlening. Onze gratis helpdesk geeft tijdens kantooruren antwoord op al je vragen en geeft uitleg bij onduidelijkheden. Onze King consultants leren je nog efficiënter te werken met King, ondersteunen je bij de implementatie van de King software, geven trainingen en helpen met het aanpassen van de standaardsoftware aan je bedrijfsprocessen. Dat King-gebruikers erg tevreden zijn over onze consultants, blijkt wel uit hun waardering: een 8,6 gemiddeld over de afgelopen drie jaar! En ben je een nieuwe klant? Dan kun je gratis deelnemen aan onze introductiecursus. Zo maak je kennis met de mogelijkheden van King software zodat je snel en effectief aan de slag kunt.

Daarnaast werken we doorlopend aan innovaties van onze software-oplossingen. Zo ben je bij ons altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in business software. King is je betrouwbare partner, groot genoeg om service en innovatieve oplossingen te leveren, maar klein genoeg om een persoonlijke werkwijze te blijven hanteren. Juist daarin maken wij het verschil! Bij King geloven we in persoonlijk contact, eerlijk zakendoen en duurzame relaties.

Visie
King Business Software ziet de wereld veranderen naar datastromen, waardoor alle mogelijke informatie met elkaar wordt gedeeld. Juist hierdoor ontstaat steeds meer de behoefte aan verbinden, persoonlijk contact, persoonlijke interesse en wederzijds respect. Een toekomstgerichte houding is essentieel om bijtijds in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Missie
King Business Software ondersteunt ondernemers bij het automatiseren van hun financiële en logistieke bedrijfsprocessen. King kiest daarbij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering. Wij verdiepen ons in de situatie van ondernemers en bieden daarvoor duurzame oplossingen. Hierdoor krijgen zij grip op hun onderneming, zodat zij zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: ondernemen!

 

Contactinformatie

Naam:

King Business Software

Website:

https://www.king.eu/

Telefoonnummer:

0031 10 264 63 20

Emailadres:

Apps van King Business Software

Logo van King CRM

King CRM

relatie management (CRM) pakket

Logo van King projectenadministratie

King projectenadministratie

projectmanagement software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power