App Markt NL

Exact

Exact

Tijd besparen op je HR en salarisverwerking. Een compleet HRM systeem voor strategische personeelsplanning, salarisadministratie en het automatiseren van HR-processen.
 

Altijd de touwtjes in handen

Wist je dat de verwerking van verlofregistraties, declaraties en ziekmeldingen automatisch kan? Met de software van Exact heb je écht tijd voor strategisch HRM en goede gesprekken met je stakeholders.

Met Exact voor HR & Salaris stroomlijn je de complete HR-cyclus: van vacature tot uitstroom, geïntegreerd met de salarisadministratie, personeelsplanning en performance management. Betrek collega’s direct en werk overzichtelijk samen in één centraal systeem voor HR & salarisverwerking.
 

Jouw voordelen met Exact voor HR & Salaris

Met Exact voor HR & Salaris automatiseer je HR-processen en de salarisverwerking. Zo maak je strategische beslissingen altijd op basis van actuele en correcte data.

 • Verwerk salarissen efficiënter
  Exact voor Salaris is efficiënte salarisverwerking voor ondernemers, mkb’ers en accountants. De software is volledig geïntegreerd in de bedrijfssoftware van Exact. Je krijgt ondersteuning voor personeelsplanning, salarisadministratie en HR-processen.
  Salarisstroken verwerk je met Exact eenvoudig en efficiënt voor 1 of meerdere bedrijven. Door je loonadministratie te automatiseren, verklein je de kans op fouten en bespaar je tijd én geld. Samenwerken aan de salarisverwerking met je accountant in de cloud? Het kan met Exact.

 • Houd je personeelsadministratie op orde
  Je krijgt zicht op de beschikbaarheid en verlofaanvragen van je medewerkers als je de urenregistratie en personeelsadministratie automatiseert. Je houdt ongeëvenaarde controle over de status van je personeel via het actuele en volledig personeelsdossier in Exact voor HR en Salaris. Iedereen werkt met dezelfde gegevens op dit geïntegreerde platform. Daardoor is je personeelsadministratie op orde.

 • Laat medewerkers HR-zaken zelf regelen
  Maak het je collega’s makkelijk om HR-zaken zelf te regelen. Vakantieaanvragen, salarisstroken of contactgegevens van collega’s. Met de Exact app zijn deze zaken altijd en overal voorhanden. Werk je met de Premium editie, dan heb je een Self Service app. Daarmee kan de manager alle HR-processen monitoren en verwerken.

 • Iedereen op de hoogte via Exact Timeline
  Informeer je medewerkers en houd ze betrokken. Met Exact Timeline attendeer je medewerkers eenvoudig op belangrijke berichten of leuke weetjes via een pushnotificatie naar de Self Service app. Zo voorkom je dat nieuws ondersneeuwt in overvolle emailboxen.

 • Houd grip via dashboards
  Controle houden en sturen op resultaat doe je met dashboards in Exact voor HR & Salaris. Je krijgt zicht op loonkosten, loonmutaties, verlof, verzuim en in-, door- en uitstroom. Als HR verantwoordelijke heb je zo inzicht over de afdelingen heen en kun je moeiteloos inzoomen op de details van de getoonde informatie.

Details

Naam:

Exact

Uitgever:

Exact

Categorie:

personeelsadministratie (hrm) pakket

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Exact
Overzicht Nederlandse personeelsadministratie (hrm) pakketten

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power