App Markt NL

Exact

Exact

In de jaren 80 van de twintigste eeuw kwamen er computers op de markt die betaalbaar waren voor het midden- en kleinbedrijf. Zes studenten zagen welke mogelijkheden dat bracht op automatiseringsgebied. In 1984 richtten zij in Delft het bedrijf Exact op en zetten de eerste stappen in de digitaliseringsslag van de bedrijfsboekhouding. Nu, 35 jaar later, is Exact de marktleider in financiële en bedrijfssoftware. Internationaal opererende organisaties en lokale bedrijven zijn bij ons perfect op hun plek. Met 1.400 specialisten helpen we meer dan 500.000 ondernemers en accountants met onze innovatieve softwareoplossingen. Daarmee sturen ze op cijfers en runnen succesvol hun dagelijkse bedrijfsvoering.
 

Onze ambitie

Duizenden bedrijven in meer dan 100 landen vertrouwen op Exact software voor hun bedrijfscijfers. We zetten kunstmatige intelligentie en machine learning in om de efficiency en effectiviteit van de bedrijfsadministratie steeds verder te verbeteren. Bij Exact willen we dat je optimaal profiteert van de kracht van AI.

Wij werken aan een toekomst waarin data-invoer geautomatiseerd is en je daar zelf helemaal niets meer voor hoeft te doen. Door gebruik te maken van technologieën zoals machine learning, kunstmatige intelligentie, internet of things en big data, zorgt Exact voor gedetailleerd inzicht in je resultaten. Zo maak jij weloverwogen beslissingen en geef je advies van hoge kwaliteit.
 

Bouwen aan succes

Wij zorgen ervoor dat je werkt met slimme bedrijfssoftware waarmee je op cijfers kan sturen en aan succes kan bouwen. Met onze oplossingen kun jij je bedrijfsprocessen steeds verder automatiseren. De software geeft je bijvoorbeeld boekingsvoorstellen, koppelt facturen aan bankafschriften en zet ongestructureerde communicatie om in sociale samenwerking. Consolideer met één druk op de knop de financiële gegevens van alles vestigingen wereldwijd. Beheer een gezonde cashflow, verzamel en analyseer bedrijfsgegevens. Door digitaal samen te werken bespaar je tijd en krijg je waardevolle inzichten.

Contactinformatie

Naam:

Exact

Website:

https://www.exact.com/nl

Telefoonnummer:

0031 15 711 50 00

Emailadres:

Apps van Exact

Logo van Exact

Exact

personeelsadministratie (hrm) pakket

Logo van Exact voor Project Management

Exact voor Project Management

projectmanagement software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power