App Markt NL

YVI Ruby

YVI Ruby

Projectadministratie software

Gebruiksvriendelijke projectadministratie speciaal voor architecten, ingenieurs en bouwmanagementbureau's. Gebruik ook onze of ook de projectadministratie en urenregistratie module van YVI Ruby.
 

Projectvoortgang

Projectmanagementsoftware is een belangrijke tool die je helpt om een realtime inzicht te houden in het verloop van je budgetten, verbruikte uren en tot op een bepaald moment gemaakte kosten. Het betekent dat je vooraf proactief bij kunt sturen wanneer er een verschil dreigt te ontstaan tussen je calculatie en de daadwerkelijke realisatie daarvan. Dit heeft een positief effect op de rentabiliteit, liquiditeit en solvabiliteit van je onderneming. Onze software stelt je in staat om huidige en toekomstige projecten zo slim mogelijk aan te nemen.
 

Projectfasen 

Wanneer verloopt een project succesvol? In elk geval is het minimaal noodzakelijk dat de projectfasen en de verschillende onderdelen daarvan duidelijk ingedeeld zijn. Binnen ons pakket is het mogelijk om bij elk projectonderdeel uren, kosten, (deel)oplevermomenten en interne doelen tot in detail te registreren. Prijzen, op welke manier dan ook afgesproken, koppel je eenvoudig aan het juiste project. Facturen verstuur je praktisch en snel na een vrijgegeven oplevering.  
 

Projecttemplates

In de praktijk verlopen projecten meestal via een vaste structuur. De fases, onderliggende deeltaken en bijbehorende kosten keren vaak op eenzelfde manier terug. Pak het, vanuit die kennis, daarom slim aan: gebruik onze voor gedefinieerde templates en maak praktisch gebruik van de structuur, fases, budgetten en aangegeven mijlpalen in het sjabloon. Op die manier bespaar je tijd, voorkom je fouten en richt je een nieuw project bovendien snel in zodat je praktisch aan de slag kunt.
 

Projectdeelnemers

Wijs de juiste taken aan de betrokken projectleider en/of -deelnemer toe en houd de projectvoortgang bij via app of desktop. Uren worden eenvoudig geregistreerd door de deelnemers aan dat specifieke project, ieder vanuit zijn of haar eigen toegekende autorisatie.

Details

Naam:

YVI Ruby

Uitgever:

YVI Family

Categorie:

projectmanagement software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van YVI Family
Overzicht Nederlandse projectmanagement softwares

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power