App Markt NL

YVI Family

YVI Family

Wij maken projectmanagementsoftware voor zakelijk dienstverleners in het mkb en voor productiebedrijven in de maakindustrie. Onze software is continu in ontwikkeling, vrij van ballast die je toch niet gebruikt, flexibel aanpasbaar en zeer vriendelijk van prijs. 
 

Meet the family

Onze Family kenmerkt zich door een hechte samenwerking, zowel onderling als met klanten, het open karakter waarin zaken besproken kunnen worden én een duidelijke focus op continu blijven ontwikkelen. Dit doen we samen met onze eindgebruikers, zodat hetgeen we vormgeven, naadloos aansluit (en aan blijft sluiten) op de behoefte van onze verschillende doelgroepen.
 

Maak kennis

Wij geloven dat elke langdurige samenwerking start met vertrouwen. Persoonlijk contact vinden we hierin belangrijk: we bezoeken graag je bedrijfslocatie voor het geven van een gratis demo. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons op kantoor, in het gezellige Brabantse land. Of meld je aan voor één van onze bijeenkomsten waar je andere ondernemers en YVI-gebruikers ontmoet, die graag hun kennis en ervaring met je delen.
 

YVI Family, dé projecttool die voor jou werkt.

 • Werkplezier
  Wij maken software die bijdraagt aan het werkplezier, de motivatie én de productiviteit van jouw medewerkers.
 • Sinds 1995
  YVI Family, al sinds 1995 een hechte club van enthousiaste vakmensen die gaan voor het hoogst haalbare. Altijd.
 • Ruby Rood
  Passie, motivatie en enthousiasme. Het zijn stuk voor stuk bij elkaar horende elementen. En toch met élk hun eigen kracht. Dat is precies waar de kleur rood van ons YVI Ruby pakket voor staat. 
   

Onze cultuur

YVI Applications Family is een informele, transparante organisatie die draait om mensen en vertrouwen. Wij geloven dat succes van een IT project staat en valt met een goede samenwerking. Niet alleen intern, maar ook met de klanten. Daarom zorgen we er samen voor dat iedereen tot zijn recht kan komen.

We kunnen steeds meer kwaliteit bieden en groeien door open te communiceren, kennis te delen en steeds open te blijven staan voor nieuwe technologieën en inzichten.

Contactinformatie

Naam:

YVI Family

Website:

https://www.yvifamily.nl/

Telefoonnummer:

0031 40 291 20 00

Emailadres:

Apps van YVI Family

Logo van YVI Ruby

YVI Ruby

projectmanagement software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power