App Markt NL

Urios

Urios

Software voor advocaten

Urios is een softwarepakket speciaal ontwikkeld voor de advocatuur. Gebruiksgemak, betaalbaarheid en de grote mate van keuzevrijheid om uw eigen manier van werken te kiezen lopen als een rode draad door ons programma heen. Geen enkel advocatenkantoor is hetzelfde en daarom biedt Urios vele mogelijkheden voor het in- of juist uitschakelen van bepaalde specifieke onderdelen uit de advocatuur. Behandeld u geen insolventiezaken? Dan zetten we dit uit. Geen toevoegingszaken? Dan ziet u ook deze functionaliteiten niet. Hierdoor is Urios passend te maken voor elk advocatenkantoor en blijft het prettig in gebruik.
 

Tijd besparen met Urios

Als advocaat doet u niets liever dan uw cliënten ondersteunen en bijstaan, wilt u goede resultaten behalen en oplossingen bieden waar uw cliënten iets aan hebben en tevreden mee zijn. Wij als softwareleverancier willen precies hetzelfde! U bent goed in uw vakgebied en wij zijn sterk op het gebied van tijd besparen door handige software te ontwikkelen. Met Urios voert u eenvoudig uw volledige kantooradministratie in één pakket waardoor u uw dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker kunt uitvoeren en efficiënter met uw tijd om kunt gaan, dat u weer aan uw cliënten kunt besteden. Win - win - win dus.
 

Zelf bepalen waar uw data staat

Wij begrijpen de gevoeligheid van uw dossiers. De voorzichtigheid die geboden is en de wens om behoedzaam met deze informatie om te gaan. Uniek aan Urios is dat u zelf kunt beslissen waar u uw data wilt opslaan. Dit kan natuurlijk in de cloud, maar dit hoeft niet. Als leverancier schrijft Urios u dit niet voor maar beslist u zelf. Het in eigen beheer houden van uw data, dus de database en documenten, door te werken met uw eigen server op kantoor is een veel gekozen werkwijze en zorgt ervoor dat u zelf de controle houdt. Past een andere manier van werken op een later moment beter bij uw kantoor? Geen probleem. Wij assisteren u graag bij het verhuizen van de data naar onze eigen Urios Cloud diensten, juist terug naar een lokale oplossing of naar een cloudprovider. U bepaalt.
 

Kies de modules die bij uw kantoor passen

Uw relatie- en dossierbeheer, het tijdschrijven en (batch)declareren plus de verschotten en voorschotadministratie heeft u volledig onder controle met Urios Standaard, maar misschien bent u toe aan een volgende efficiëntieslag? Breid Urios dan uit met de voor u handige modules zoals bijvoorbeeld Elektronisch Factureren met iDEAL betaalknop, Exporteren van uw declaraties naar uw boekhouding, de Abonnementenmodule of kies voor de module Documenten Genereren en Beheren. Middels sjablonen stelt u snel en uniform uw brieven en stukken op. Met de Outlook plug-in slaat u gemakkelijk uw e-mails en bijlagen op in uw dossiers en bovendien kunt u automatisch een stopwatch laten starten als u wilt. Zo maakt Urios de administratieve kant van uw werk makkelijker voor u!
 

Overstappen naar Urios

In de loop der jaren hebben wij vele kantoren mogen verwelkomen die eerder gebruikt maakten van een ander pakket of die nog geen branche specifieke software gebruikten. Omdat het een hels karwei zou zijn als u zelf al uw dossiers en cliënten over zou moeten zetten, kunnen wij dit voor u doen. Dit noemen we een datamigratie. Naast uw dossierlijst en cliënten worden ook alle tijdregels gemigreerd naar een Urios database zodat er niets van uw ingevoerde tijd verloren gaat. Afhankelijk van de huidige manier van werken kunnen wij ook al uw documenten en stukken (de dossiermappen) voor u migreren, maar dit is niet altijd noodzakelijk. Soms hoeven de dossiermappen alleen opnieuw te worden gekoppeld, maar dan nu aan Urios. Wij hebben ervaring met datamigraties uit andere softwarepakketten zoals Legal Eagle, Fidura, Advocaat Centraal, Legal Sense, Basenet, CCLaw en Stichting Advocaten Software. Ook dossierlijsten uit Excel kunnen wij overzetten.

Details

Naam:

Urios

Uitgever:

Urios

Categorie:

juridische software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Urios
Overzicht Nederlandse juridische software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power