App Markt NL

Urios

Urios

Tijd besparen met de software van Urios

Als advocaat doet u niets liever dan uw cliënten ondersteunen en bijstaan, wilt u goede resultaten behalen en oplossingen bieden waar uw cliënten iets aan hebben en vooral tevreden mee zijn. Wij als softwareleverancier willen precies hetzelfde! U bent goed in uw vakgebied en wij zijn sterk op het gebied van tijd besparen door handige software te ontwikkelen. Met Urios voert u eenvoudig uw volledige kantooradministratie in één pakket waardoor u uw dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker kunt uitvoeren en efficiënter met uw tijd om kunt gaan. Win - win - win dus.
 

Zelf bepalen waar uw data staat

Wij begrijpen de gevoeligheid van uw dossiers. De voorzichtigheid die geboden is en de wens om behoedzaam met deze informatie om te gaan. Uniek aan Urios is dat u zelf kunt beslissen waar u uw data wilt opslaan. Dit kan natuurlijk in de cloud, er zijn vele vormen mogelijk, maar dat hoeft niet. Als leverancier schrijft Urios u dit niet voor maar beslist u zelf. Het in eigen beheer houden van uw data, de database en documenten, door te werken met uw eigen server op kantoor is een veel gekozen werkwijze en zorgt ervoor dat u zelf de controle houdt. Past een andere manier van werken op een later moment beter bij uw kantoor? Geen probleem. Wij assisteren u graag bij het verhuizen van de data naar onze eigen Urios Cloud diensten, juist terug naar een lokale oplossing of naar een cloudprovider. U bepaalt zelf waar uw data is opgeslagen.
 

Kies de modules die bij uw kantoor passen

Uw relatie- en dossierbeheer, het tijdschrijven en (batch)declareren plus de verschotten en voorschotadministratie heeft u volledig onder controle met Urios Standaard, maar misschien bent u toe aan een volgende efficiëntieslag? Breid Urios dan uit met de handige modules zoals bijvoorbeeld ‘Elektronisch Factureren met iDEAL betaalknop’,’Exporteren van uw declaraties naar uw boekhouding’, de ‘Abonnementenmodule’ of kies voor de module ‘Documenten Genereren en Beheren’. Middels sjablonen stelt u snel en uniform uw brieven en stukken op. Met de Outlook plug-in slaat u gemakkelijk uw e-mails en bijlagen op in uw dossiers en bovendien kunt u automatisch een stopwatch laten starten als u wilt. Zo maakt Urios de administratieve kant van uw werk makkelijker voor u!
 

Overstappen naar Urios advocatensoftware

In de loop der jaren hebben wij vele kantoren mogen verwelkomen die eerder gebruikt maakten van een ander pakket of die nog geen branche specifieke software gebruikten. Omdat het een hels karwei zou zijn als u zelf al uw dossiers en cliënten over zou moeten zetten, kunnen wij dit voor u doen. Dit noemen we een datamigratie. Naast uw dossierlijst en cliënten worden ook alle tijdregels gemigreerd naar een Urios database zodat er niets van uw ingevoerde tijd verloren gaat. Afhankelijk van de huidige manier van werken kunnen wij ook al uw documenten en stukken (de dossiermappen) voor u migreren, maar dit is niet altijd noodzakelijk. Soms hoeven de dossiermappen alleen opnieuw te worden gekoppeld, maar dan nu aan Urios. Wij hebben ervaring met datamigraties uit andere softwarepakketten zoals Legal Eagle, Fidura, Advocaat Centraal, Legal Sense, Basenet, CCLaw en Stichting Advocaten Software. Ook dossierlijsten uit Excel kunnen wij overzetten.
 

Sterke punten van Urios

 •  Zelf kiezen waar uw data staat! Lokaal of in de cloud, u beslist.
 •  Geen kosten voor uw secretariaat.
 •  Training niet verplicht en ook niet noodzakelijk om snel met Urios te kunnen starten.
 •  E-mails opslaan met de knop van Urios in Outlook.
 •  Maak 1, 10 of 100 declaraties met enkele klikken.
 •  iDEAL betaalknop bij uw declaraties en herinneringen.
 •  Net zo makkelijk declareren in Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.
 •  Zelf extra velden definiëren, teksten opmaken en lay-out kiezen.
   

Sterke punten van ons kantoor

 •  Geen verplichte opstart- of aansluitkosten om met Urios aan de slag te gaan.
 •  Telefonisch bereikbare helpdesk, geen ticketsysteem.
 •  Telefonische support voor gebruik van Urios bij de prijs inbegrepen.
 •  Klein team met korte lijnen en snelle oplossingen als u ergens tegen aan loopt.
 •  Wij ontwikkelen Urios zelf en staan altijd open voor suggesties. Goede suggesties worden kostenloos gerealiseerd.

Contactinformatie

Naam:

Urios

Website:

https://www.urios.nl

Telefoonnummer:

0031 72 5122205

Emailadres:

Apps van Urios

Logo van Urios

Urios

juridische software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power