App Markt NL

SDB HR

SDB HR

Meer tijd voor de beste zorg door de administratieve lasten voor uw medewerkers terug te dringen. Daarvoor zorgt onze HR-oplossing. Deze is beschikbaar in de cloud en eenvoudig te gebruiken. Medewerkers kunnen persoonlijke HR-zaken regelen waar en wanneer ze willen. Het HR proces is gemakkelijk en snel in te richten en is gebaseerd op standaard processen in de zorgsector.

  • Selfservice; medewerkers hebben eigen regie over HR zaken
  • In de cloud; regel HR-zaken waar en wanneer u wilt
  • Snel en makkelijk te implementeren
  • Ontwikkeld voor zorginstellingen
  • Standaard checks en signaleringen om efficiënt te werken en fouten te voorkomen
     

Minder administratieve lasten en meer inzicht

Voorkom een stroom van papieren formulieren door de organisatie. U kunt alle werkstromen elektronisch inrichten op basis van uw organogram en autorisatiestructuur. Gebruik digitaal ondertekenen om nog efficiënter te werken en geef medewerkers de mogelijkheid om digitaal HR-gegevens aan te leveren en in te zien, zoals de interactieve loonstrook, de ORT berekening, opleidingen, competenties en nog veel meer.
 

Verlof en verzuim goed geregeld

Voor medewerkers en de organisatie is het kunnen vastleggen van verlof en verzuim belangrijk. Om gepuzzel te voorkomen, is een transparant proces rondom verlofaanvragen en verzuimregistratie noodzakelijk. SDB HR bespaart tijd bij de verlofaanvraag, bij het accorderen, het bijwerken van het verlofsaldo en met het invullen van het rooster. Tegelijkertijd is het voor de roosteraar mogelijk direct rekening houden met de (aangevraagde) verloven en het verzuim. Uiteraard is de koppeling met de arbodienst en uitvoeringsinstanties geregeld en wordt verlof en verzuim verwerkt in de onderliggende rooster- en salarissystemen. Geheel conform cao.
 

Declaraties inzichtelijk en makkelijk berekend  

Reiskosten, kilometerdeclaraties of kledingvergoedingen: alle standaardprocessen voor de meest voorkomende soorten declaratie zijn beschikbaar. En deze processen zijn eenvoudig aan te passen aan uw eigen organisatie. Uw medewerkers zien direct hoe het staat met de betaling van declaraties en waar in het proces de declaratie is. Medewerkers kunnen de kosten van een aangevraagde Verklaring Omtrent Gedrag declareren en diezelfde verklaring eenvoudig toevoegen aan hun dossier.  Ingewikkelde kilometerberekeningen zijn niet meer nodig. Het systeem zoekt op basis van de ingegeven locaties zelf de tussenliggende afstand op.
 

Ondersteun medewerkers in de ontwikkeling met Talent Management

Met SDB HR kunt u het beoordelingsproces eenvoudig digitaal vastleggen zoals dat bij uw organisatie past. Van ongedwongen feedback vragen tot een periodieke cyclus met ontwikkelafspraken. U heeft inzicht in de (benodigde) competenties en prestaties binnen de organisatie, verdeeld over teams en afdelingen. Uw medewerkers hebben inzicht in de persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
 

Grip op de toekomst met Strategische Personeelsplanning

Door toekomstige situaties te schetsen en vergelijken heeft u zicht op hoe de organisatie is opgebouwd en inzicht in ontwikkelingen en kansen van de organisatie. Gebaseerd op performance en potentieel van de medewerkers kunt u acties uitzetten op basis van de strategie.

Details

Naam:

SDB HR

Uitgever:

SDB Groep

Categorie:

personeelsadministratie (hrm) pakket

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van SDB Groep
Overzicht Nederlandse personeelsadministratie (hrm) pakketten

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power