App Markt NL

Reeleezee

Reeleezee

Je bent ondernemer, geen boekhouder!

Reeleezee is voor ondernemers, door ondernemers. Reeleezee geeft je als ondernemer meer ruimte. Ruimte die je vanaf nu kunt gebruiken voor de groei van je onderneming. Want je bent geen boekhouder, maar ondernemer. Daarom ontwikkelen wij innovatieve oplossingen om boekhoudprocessen te versimpelen en efficiënter te maken. En vooral te automatiseren. Dat is onze ambitie sinds 2002 toen wij in Nederland als eerste op de markt kwamen met online boekhouden voor ondernemers.

Toch richten wij ons ook op accountants en boekhouders. Want ondernemers staan voor complexere taken dan alleen financiële administratie. Daarbij blijven experts onvervangbaar – en heldere samenwerking ook. Reeleezee faciliteert dat door slimme online applicaties die online samenwerking eenvoudiger maken dan ooit. En allemaal vanuit één centraal dossier. Glashelder dus.

Real easy

Software real easy ofwel echt makkelijk maken klinkt eenvoudiger dan het is. De uitwerking hiervan zit volgens ons in het slim toepassen van functies, communiceren in heldere taal en een intuïtieve bediening. De beleving die onze gebruikers daarbij hebben staat centraal en testen wij voortdurend. Zo wordt Reeleezee verder verbeterd en vereenvoudigd. Dat zie je overal in terug.

Wij ontwerpen duidelijke schermen, gekleurde mappen voor zaken als uitgaven, inkomsten, kas & bank en belastingen. Herkenbare elementen werken intuïtief. Onze bankrekeningoverzichten zien er bijvoorbeeld net zo uit als de rekeningafschriften van je bank. En met heldere boekingsbonnen leg je kort en krachtig een factuur vast. Kortom: wij bevorderen je ruimte en rendement door besparing van tijd en kosten.

Innovatie stopt nooit

Wij luisteren aandachtig naar de feedback van onze klanten. Die stelt ons namelijk in staat onze software constant te verfijnen met nieuwe en verbeterde functies. Deze implementeren we in de live-omgeving na een grondige testfase. Voor jou betekent dit wekelijkse software-updates, waardoor je altijd met de meest actuele versie werkt.

Details

Naam:

Reeleezee

Uitgever:

Reeleezee

Categorie:

boekhoudpakket

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Reeleezee
Overzicht Nederlandse boekhoudpakketten

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power