App Markt NL

ProjectReports

ProjectReports

Ons product

Het ideale voortgangsrapportage proces in 1 online tool. Wij hebben het volledige projectrapportage proces geautomatiseerd. Grip op projecten is binnen handbereik. 
 

Dashboards

Op diverse dashboards zie je hoe de verandertrajecten op de belangrijkste indicatoren scoren. Altijd de meest actuele informatie op één scherm. Voor de details klik je door.
 

Voortgangsbewaking

Benoem zelf de indicatoren om op te sturen, zoals Tijd, Geld en Kwaliteit' voor projecten. Of 'Geschikt', 'Uitdagend' en 'Kans op vervolg' voor interim-opdrachten. De status-kleuren laten zien waar je aandacht aan moet geven.
 

Easy Reporting

Zonder zorgen actuele informatie doordat ProjectReports automatisch voortgangsrapportages klaarzet en projectmanagers waarschuwt dat zij het rapport moeten invullen. Zodra de projectmanagers het rapport definitief hebben gemaakt zijn de verschillende overzichtsrapportages bijgewerkt. Echt Easy.
 

Gantt chart

Met de module PR Gantt chart (bètaversie!) kan je eenvoudig de structuur en planning van één of meerdere projecten visualiseren. De Gantt chart geeft inzicht in de projectduur, de onderliggende activiteiten, de mijlpalen en onderlinge afhankelijkheden. ProjectReports zoekt 20 testers om de module te testen voor het productierijp maken.

Details

Naam:

ProjectReports

Uitgever:

ProjectReports

Categorie:

projectmanagement software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van ProjectReports
Overzicht Nederlandse projectmanagement softwares

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power