App Markt NL

ProjectReports

ProjectReports

Van idee tot bedrijf

Eind 2013 zit Remco Reitsma met Reinold Binkhuijsen in een hotel langs de A12. Reinold heeft een achtergrond in Management Informatie en heeft diverse softwarepakketten ontwikkelt. Remco helpt directies met het succesvoller maken van projecten. Hij doet dat dan al meer dan 15 jaar en ziet met lede ogen aan dat organisaties complexe projectmanagement-software aanschaffen voor rapportages waarvan ze slechts 10 procent gebruiken. In zijn ogen een absolute waste of time and money.

De mannen drinken koffie en brainstormen over een idee dat al een paar jaar door Remco’s hoofd spookt: een simpel en betaalbaar projectmanagement-systeem voor organisaties die de rapportages in Word en Excel ontgroeid zijn. Een systeem dat actuele en betrouwbare rapportages maakt, zonder dat bedrijven een vermogen kwijt zijn aan implementatie.

Beter, makkelijker en goedkoper

‘Ik vroeg me af, waar gaat het nu eigenlijk echt om?’, vertelt Remco op zijn kantoor in Amersfoort. ‘Een directie of Raad van Bestuur wil gewoon 1x per maand een A4 met de status van alle projecten. Hoe ingewikkeld kan het zijn’.

Het idee voor ProjectReports was geboren: een eenvoudige oplossing waarmee organisaties grip krijgen op projecten en zo makkelijker besluiten kunnen nemen.

Remco en Reinold maken in 2015 een eerste versie en laten het testen door hun netwerk. Inmiddels is het prototype uitgegroeid tot een volwassen systeem voor rapportages over de voortgang van projecten en interim-opdrachten.

Contactinformatie

Naam:

ProjectReports

Website:

https://projectreports.nl/

Telefoonnummer:

0031 88 3040 470

Emailadres:

Apps van ProjectReports

Logo van ProjectReports

ProjectReports

projectmanagement software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power