App Markt NL

Polaris HRS

Polaris HRS

Bent u op zoek naar een geïntegreerde oplossing voor HR en salarisadministratie? Polaris HRS is de partner op het gebied van HR- en salaris oplossingen. Wij ondersteunen de processen instroom, doorstroom en uitstroom door middel van ons volledig geïntegreerde personeelsinformatie- en salarissysteem. Daarnaast biedt het onderdeel tijdregistratie en/of de personeelsplanning uitkomst voor vele klanten.

Eenvoudig, transparant en een eenmalige vastlegging met hierdoor een geringe kans op fouten, dat is Polaris. Polaris is een open systeem. Gegevens kunnen aan de voorkant worden ingelezen en vanuit Polaris geëxporteerd worden naar andere systemen. Polaris HRS heeft een klantenbestand van bedrijven actief in diverse branches. Polaris is een eigentijds personeelsinformatiesysteem dat voldoet aan de eisen en wensen van de huidige digitale wereld waarin we leven. Met onze uitgebreide Salaris- en CAO kennis zijn we een betrouwbare partner voor uw salarisadministratie.
 

Gecertificeerd

Zowel ons datacenter, onze organisatie als onze mensen zijn gecertificeerd. De collega’s van de supportdesk zijn Nirpa gecertificeerd. Dit betekent dat ze niet alleen Polaris kennis hebben, maar u ook kunnen helpen met vakinhoudelijke vragen. Wel zo handig als de nood hoog is en de verloning de deur uit moet!
 

Integratie functionaliteiten

Efficiency wordt behaald door het eenmalig invoeren van gegevens waardoor kans op fouten wordt gereduceerd. Het invoeren van gegevens gebeurd op een overzichtelijke manier waardoor HR, de salarisadministratie, maar zelfs ook de sollicitant en/of de (nieuwe) medewerker de gegevens eenvoudig kan vastleggen. Afhankelijk van autorisaties zijn de gegevens inzichtelijk voor HR en de salarisadministratie. 
 

Digitalisering

De processen binnen een organisatie kunnen worden vastgelegd in een workflow. De verschillende stappen in zo'n proces worden ondersteund door Polaris. Door middel van meldingen voeren de betreffende medewerkers handelingen in Polaris uit of acties binnen de organisatie, genereren een document, wordt een E-mail verstuurd etc. Veelvoorkomende processen die ondersteund worden door workflow zijn: indienst treding, gesprekken cyclus of werving en selectie. Iedere workflow is klant specifiek. 
 

Processen vastleggen met Polaris

In Polaris kunt u op gebruiksvriendelijke wijze processen vastleggen. De gebruiksvriendelijkheid van Polaris komt onder andere tot uiting in verschillende taken in het systeem. De meest voorkomende processen zijn in dit soort taken vastgelegd. Bijvoorbeeld in de taak nieuwe medewerker staan alle noodzakelijke invoervelden onder elkaar met als bijkomend voordeel een kopieerfunctie die een aantal HR en Salaris gerelateerde gegevens al voor u invult en alleen een controle en eventuele aanpassing noodzakelijk is. Hierdoor wordt kans op fouten verminderd en tijdswinst behaald.

Daarnaast is het mogelijke één of meerdere processen vast te leggen in een workflow. Veelgebruikte workflows bij onze klanten zijn: indienstreding (o.a vervanging van de checklist), gesprekken cyclus en aflopen tijdelijk contracten. Deze workflows zijn gebaseerd op uw eigen processen.
 

Korte implementatietijd 

Graag ontzorgen we onze klanten bij de opstartfase van Polaris. Dit komt onder andere tot uiting bij de conversie. Polaris HRS voert voor u de conversie uit, zodat gelijk begonnen kan worden aan de controle hiervan en de inrichting van HR. Een korte implementatiefase kenmerkt de werkwijze van Polaris HRS. Daarnaast zijn we voorstander van training-on-the-job. Tijdens de inrichting van Polaris vindt er kennisoverdracht plaats om u zo snel mogelijk wegwijs te maken in het systeem, zodat u zelf achter de knoppen kunt zitten.
 

Waar kunt u Polaris voor gebruiken?

Met Polaris krijgt u snel en gemakkelijk inzicht in personeelsgegevens. Om een idee te krijgen van de mogelijkheden in Polaris volgt hieronder een korte opsomming:

 • Digitaal personeelsdossier; 
 • Werving en selectie;
 • Functionerings- en beoordelingsgesprekken;
 • Verlof;
 • Verzuim;
 • Opleidingen;
 • Verstrekkingen;
 • Wagenparkbeheer;
 • Signaleringen;
 • Mailmerge ten behoeve van generatie documenten;
 • Integratie met Office software.
   

Het product en de service waar u naar op zoek bent

Bij Polaris HRS hebben we alle facetten van onze dienstverlening in eigen beheer, dus van ontwikkeling tot verkoop, inrichting en ondersteuning. Kwaliteit leveren op persoonlijke wijze is voor ons van groot belang. Met Polaris heeft u alle gegevens online op één plek bij elkaar ongeacht waar u bent.

Details

Naam:

Polaris HRS

Uitgever:

Polaris Human Resource Solutions (HRS)

Categorie:

personeelsadministratie (hrm) pakket

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Polaris Human Resource Solutions (HRS)
Overzicht Nederlandse personeelsadministratie (hrm) pakketten

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power