App Markt NL

Polaris Human Resource Solutions (HRS)

Polaris Human Resource Solutions (HRS)

Het kantoor van Polaris Human Resource Solutions (HRS) is gevestigd in Almere en vanuit deze locatie bedienen we onze klanten door het gehele land. De organisatie is opgericht in 2005 en sindsdien hebben we een gestage groei doorgemaakt.

Bij Polaris HRS hebben we de persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Door de jarenlange ervaring van al onze collega’s vinden wij het belangrijk u te adviseren met praktische en haalbare adviezen. Een vast contactpersoon tijdens de eerste kennismaking tot aan de implementatie zorgt voor een eenmalige uitleg en een snelle implementatie. We verkopen geen gebakken lucht, het moet namelijk voor zowel u als ons realiseerbaar zijn.
Bij Polaris HRS hebben we alle facetten van onze dienstverlening in eigen beheer, dus van ontwikkeling tot verkoop, inrichting en ondersteuning. Kwaliteit leveren is voor ons van groot belang. Naast onze softwarekennis, beschikken we ook over vakinhoudelijke kennis. Onze medewerkers zijn Nirpa gecertificeerd en daarnaast zijn we in het bezit van een ISAE 3402 assurance verklaring.

We zien uit naar een langdurige samenwerking!

Polaris HRS is een organisatie met een duidelijke focus op het ontwikkelen van innovatieve software oplossingen en het aanbieden van hoogwaardige dienstverlening op het HR- en Salarisvakgebied. Ons team bestaat uit gedreven ontwikkelaars, consultants en helpdeskmedewerkers met veel ervaring in hun vakgebied.

Contactinformatie

Naam:

Polaris Human Resource Solutions (HRS)

Website:

https://www.polarishrs.nl/site/

Telefoonnummer:

0031 73 59 42 951

Emailadres:

Apps van Polaris Human Resource Solutions (HRS)

Logo van Polaris HRS

Polaris HRS

personeelsadministratie (hrm) pakket

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power