App Markt NL

Planaday

Planaday

Zoveel dingen die je kunt doen!

De cursus en opleidingssoftware van Planaday heeft veel verschillende functionaliteiten, onderverdeeld in modules die je in veel gevallen zelf aan of uit kunt zetten. Ontdek de mogelijkheden van onze cursus software.

We leggen hier in het kort uit wat de functionaliteiten inhouden.
 

 • Configuratie
  Hoe richt jij je cursus- en opleidingssoftware in? Alles begint met een goede configuratie van je omgeving. Als je goede cursussjablonen, email & pdf sjablonen, materialen, taken en locaties hebt gemaakt is het inplannen van cursussen, het communiceren met je cursisten en het maken van rapportages/export zo gedaan!

 • Organisatie en planning
  Een cursus plannen en organiseren wordt met onze opleidingssoftware gemakkelijker en leuker. Voeg een cursus toe aan de kalender en nodig je cursisten uit. Al je communicatie en administratie zitten in één systeem.
  In een oogopslag zie je welke cursus wanneer plaatsvindt, de bezetting en voortgang. Cursus en opleidingssoftware vereenvoudigd.

 • Cursussjablonen
  Maak voor elke cursus een zogenaamd cursussjabloon. Hierin kan je alle benodigde standaardinformatie plaatsen, zoals de naam van de training, minimale en maximale bezetting, prijzen, omschrijven en eventuele vervolgcursussen. Met een paar klikken voeg je ook nog taken en materialen toe.
  Met een cursussjabloon plan je daarna elke cursus binnen één minuut volledig in.

 • Open inschrijving of incompany
  Iedere cursus is standaard ‘open inschrijving’. Met één klik maak je hier een ‘incompany’ van.
  Hierna kun je de prijs aanpassen, de zichtbaarheid voor bijvoorbeeld Springest, jouw website, de portalen en andere zaken eenvoudig wijzigen. Alles in één overzicht waarbij je altijd alle informatie voorhanden hebt.
  Hierna plan je één cursist of direct een hele groep in.

 • Communicatie
  Na het plannen van de cursus nodig je eenvoudig één cursist of een hele groep uit voor de cursus. Automatisch worden de uitnodigingen aangemaakt.
  Deze bevestigingen zijn geheel naar eigen wens aan te passen in word en worden omgezet naar PDF.

 • Opleidingscentra & Academies
  Houd controle over cursussen en cursisten. Door alle communicatie centraal te regelen ben je altijd op de hoogte van de planning, bezetting en status.
  Je kunt heldere rapportages uitdraaien en zonder gedoe vervolgopleidingen of herhalingen plannen.

 • Overheid & Gemeentes
  Eenvoudig bijhouden welke personen nog opleidingen moeten volgen en vind snel waar deze plaatsvindt. Per locatie kun je opgeven waar iemand verwacht wordt. Een simpele manier om overzicht te bewaren zonder je mensen uit het oog te verliezen.

 • BHV, EHBO & VCA opleiders
  Planaday is niet alleen handig voor verschillende aantallen cursussen en cursisten maar ook voor herhalingen en alle administratie die daarbij komt kijken. Geen gedoe met presentie en herinneringen en altijd goed voorbereid met Planaday.

 • Taalinstituten
  Met Planaday houd je overzicht gedurende het gehele traject. Van het inschrijven en de aanwezigheid van je cursisten tot de resultaten en certificaten. De tool waarmee de administratie voor jouw instituut weer leuk wordt.

 • Portalen
  Wil je dat je eigen klanten zelf kunnen zien hoe hun eigen medewerkers het doen en zelf hun medewerkers inplannen voor cursussen? Dan heeft onze cursus en opleidingssoftware daar een omgeving voor, de klantenportaal.

  En wat dacht je van een portaal speciaal voor de cursist? Een veilige omgeving waarin de planning kan worden geraadpleegd, de gevolgde cursussen en de certificaten. Maar ook je instructeurs kunnen zelf hun planning inzien en de presentie verwerking voor je doen tijdens een cursus.

  Beide scheelt jou weer werk!

 • Certificaten & documenten
  Maak diversen documenten voor je cursisten zoals pasjes, cursusmappen maar ook certificaten als de cursus is afgerond. Daarnaast wordt alle communicatie omtrent de cursus, zoals de cursus uitnodiging, automatisch gegenereerd en voor je klaar gezet om te printen of e-mailen.

  En met één klik staan deze documenten ook in de klanten- of cursistenportaal. Dit scheelt je enorm veel tijd!

  Daarnaast zijn er nog andere documenten beschikbaar als: presentielijsten voor je instructeurs, exports met cursisten overzichten.

  Zelf documenten aanpassen? Dit kan simpel in Microsoft Word

 • Inschrijflijsten
  Wil je een cursus pas inplannen als er genoeg animo voor is?

  Maak dan een inschrijflijst aan. En zodra er genoeg deelnemers zijn zet je deze eenvoudig om in een cursus (uiteraard worden de inschrijvingen dan netjes meegenomen).

  Uiteraard met automatisch gegenereerde communicatie (geheel aanpasbaar).

 • Herhalingen
  Uiteraard wil je dat je cursisten terug komen om herhalingen bij jou te doen! Planaday helpt hiermee en houd je op de hoogte.

  Onze cursus en opleidingssoftware helpt je daarbij door je proactief op de hoogte te stellen van de cursisten die binnen een door jou ingestelde periode een cursus moeten herhalen. De cursisten krijgen hierdoor een optimale service met de juiste communicatie.

  Super gemakkelijk!

 • Facturatie
  Er moet ook geld in het laatje komen, dus is het vanuit Planaday mogelijk facturen te genereren voor gevolgde cursussen. Iedere gevolgde cursus is uiteindelijk een factuurregel.
  Uiteraard kan je daar dan meteen even extra verkochte verbandtrommel of set boeken bij zetten.

  Verstuur eenvoudig de factuur per Email (PDF) naar de klant.

  Export naar Snelstart & Twinfield zijn mogelijk. Of gebruik de digitale mailbox om zo Reeleezee, Snelstart, Exact of Twinfield te voorzien van de juiste informatie.

 • Cursusaanbod op jouw website
  Toon cursusaanbod (jouw planning) op je eigen website. En richt dit in zoals jij dat wil. Het cursusaanbod wat jij toont via Planaday op je website wordt automatisch bijgewerkt en is altijd actueel.

  En hoe handig is het als je cursisten zichzelf inschrijven?

  Hiervoor bieden wij diversen oplossingen. Denk aan ‘webinschrijvingen’, de ‘WordPress plugin’ of onze publieke API. Wij ondersteunen je graag en gratis om dit mogelijk te maken zodat je niet je cursusadministratie én je website moet bijhouden.

 • Code95
  Code 95, de Richtlijn vakbekwaamheid, is een Europese richtlijn. In de Richtlijn staat wat een beroepschauffeur moet doen om chauffeur te worden én te blijven. De Richtlijn geldt vanaf sinds 10 september 2009 voor vrachtautochauffeurs.

  Planaday biedt ondersteuning om bij je cursisten Code95 registratie bij te houden, zodat je goed kunt zien of je cursisten de norm hebben gehaald.

Details

Naam:

Planaday

Uitgever:

Planaday

Categorie:

e-learning software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Planaday
Overzicht Nederlandse e-learning software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power