App Markt NL

OTYS Go!

OTYS Go!

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw en vele implementatiemogelijkheden is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen zoals werving- & selectiebureaus, detachering, uitzenders, vacaturebanken en natuurlijk corporate recruiters voor wie het vinden en verwerven van écht talent het grootste doel is. Het recruitmentsysteem van OTYS helpt jou kans te grijpen! 
 

Efficiënt en geautomatiseerd werken

OTYS Go! is gebouwd om jou werk uit handen te nemen. Met de juiste tools kun je namelijk efficiënter werken. Met de recruitmentsoftware OTYS verbeter je zowel je werkprocessen als de candidate experience.

 1. Geautomatiseerde processen
 2. Gebruikersvriendelijke interface
 3. Gepersonaliseerde dashboards
   

Alles-in-één

OTYS Go! is modulair opgebouwd en biedt ondersteuning voor het gehele proces. Van werving, tot selectie, maar ook administratieve processen worden ondersteund. Door vele koppelingen van het recruitmentsysteem met partners kan je de gehele business bedienen vanuit één systeem.

 1. Gekoppelde kandidaat-, vacature- en relatiedatabase
 2. Agenda en e-mail met automatische dossiervorming
 3. Groot partnernetwerk
   

Optimale resultaten behalen

Efficiënte werkprocessen zijn top, maar uiteindelijk wil je dat jouw vacatures en vacaturesite gevonden worden, dat kandidaten snel kunnen solliciteren en jij de match kan maken. Jij wilt optimale resultaten. OTYS bereikt dit door vele deel- en optimalisatiemogelijkheden.

 1. Slimme oplossingen voor koppelen, matchen & zoeken
 2. Vele (multi)poster-oplossingen
 3. Rapportagemogelijkheden om scherper te sturen
   

Features in OTYS Go!Waar gebruik je OTYS voor?

OTYS Go! ondersteunt het gehele recruitmentproces. Van werving & selectie tot het plaatsen van kandidaten. Hieronder zie je een overzicht van verschillende functionaliteiten die jouw proces efficiënter en soepeler maken!
 

FeaturesWerving & Sourcing

Het werven van kandidaten in OTYS Go! gaat sneller en efficiënter. Directe koppelingen met jouw recruitmentwebsite, het OTYS MultipostingFramework, diverse mulitpostingtools en vacaturebanken maakt het uitzetten en online vindbaar maken van een vacature simpeler dan ooit. Databases van kandidaten en vacatures zijn direct aan elkaar gekoppeld en matches kunnen zelfs geautomatiseerd gemaakt worden. Wat nog meer?

 • Uitzetten vacatures (ook in combinatie met partners)
 • Inzet sociale media
 • Recruitmentwebsite
 • Actief sourcen 
 • Matchen in jouw gekoppelde databases
 • Online vacature presentatie in eigen huisstijl
   

FeaturesSelectie & Procedure

OTYS Go! stelt je in staat om vliegensvlug CV's te beoordelen en je database te doorzoeken. Ook het maken van matches en shortlists is makkelijk gemaakt door verschillende features zoals Hunt & Select en Autoscore. Ook de verschillende zoekopties om te searchen in jouw database kunnen leiden tot verrassende resultaten. In de Procedure Module zie je in een oogopslag welke kandidaten zich in welke fase van het sollicitatieproces bevinden en wat de status is!

 • Kandidaten beheren o.a. door kandidatenportalen
 • Search jouw database 
 • Maak shortlists met behulp van Hunt & Select en Autoscore
 • Online CV presentatie in eigen huisstijl
 • Geïntegreerde videochat voor sollicaties mét opnamemogelijkheid.
 • Overzichtelijke Procedure Module & KanBanboards
   

FeaturesPlaatsingen

Maak met OTYS Go! het proces van aanvraag tot plaatsing en uiteindelijk facturatie snel en efficiënt. In de plaatsingenmodule koppel je bijvoorbeeld relatie, kandidaat en vacature aan elkaar, waarmee je tijd bespaart en een dubbele invoer voorkomt. Zoals je ziet is deze kant van OTYS goed in te zetten voor organisaties die zich bevinden in de flexbranche. Dus voor zowel uitzendbureaus als detacheerders. Elk met een eigen proces, wat uiteraard naar wens in te richten is. 

 • Standaarddocumenten, te koppelen aan workflows
 • Urenregistratie
 • Overzichten in de Plaatsingen Module
 • Facturatie in PDF en huisstijl
 • Planning Module
 • Kandidatenportaal, consultantsportaal en klantenportaal
   

FeaturesProces & Optimalisatie

Het recruitmentproces biedt aan alle kanten mogelijkheden op geoptimaliseerd te worden. Features als rapportages, dashboards en widgets die volledig naar wens in te richten zijn, maken het proces persoonlijk. Een geintegreerde mail- en agendamodule maken automatische dossiervorming en koppelingen tussen bijvoorbeeld kandidaten en relaties en agenda-items mogelijk, waardoor veel administratie binnen OTYS al geautomatiseerd is bij eerste gebruik. De takenmodule maakt het mogelijk om gestructureerd te werk te gaan, waarbij taken te koppelen zijn aan workflows waardoor takenlijsten automatisch gevuld worden bij het veranderen van bijvoorbeeld een kandidaatstatus.

 • Dashboards, raportages en details zijn volledig naar wens in te richten
 • Workflows, workflows, workflows. Maak jouw proces geautomatiseerd én geoptimaliseerd
 • De takenmodule maakt werkdruk, taakverdeling en jouw eigen to-do list inzichtelijk
 • Geintegreerde mail- en agendaoplossing maakt automatische dossiervorming mogelijk
   

FeaturesBusiness & Marketing

Met OTYS krijg je grip op je business. OTYS biedt verschillende modules waarmee Sales & Marketing ondersteund worden. Denk hierbij aan een Sales Module die draait om leads en verschillende salesprocessen. Inclusief automatische dossiervorming. Ook de uitgebreide CRM Module, de Offerte en Documenten Module komen in het salesproces van pas. De mogelijkheden in de Rapportage Module bieden perspectief en sturing voor de toekomst. Op het gebied van Marketing ondersteunt OTYS met een o.a. Nieuwsbrieven Module, Blog Module en een uitgebreid CMS wat volledig gekoppeld is aan de verschillende databases van OTYS.

 • Houd overzicht op leads en herkomst in de Sales Module
 • Maak realtime rapportage afspraken, calls, offertes, omzet en meer
 • Geautomatiseerde offertetrajecten om tijd te besparen en je foutmarge te verkleinen
 • Activiteiten Module, monitor & analyseer activiteiten en opvolging

FeaturesIntegraties & Koppelingen

OTYS werkt standaard met integratiepartners Actonomy en Textkernel. Actonomy maakt de vele zoekmogelijkheden binnen OTYS mogelijk en Textkernel levert tooling om de CV's van jouw kandidaten en verschillende vacatureteksten eenvoudig te parsen en op te nemen in jouw database. Naast deze integratiepartners heeft OTYS een heel uitgebreid partner- en koppelingennetwerk waardoor het mogelijk is om verschillende pakketten aan elkaar te koppelen. Denk hierbij aan softwarepakketten als Exact, AFAS en Twinfield maar bijvoorbeeld ook mulitposters als In Goede Banen en Recruitment Technologies.
 

Details

Naam:

OTYS Go!

Uitgever:

OTYS Recruiting Technology

Categorie:

personeelsadministratie (hrm) pakket

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van OTYS Recruiting Technology
Overzicht Nederlandse personeelsadministratie (hrm) pakketten

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power