App Markt NL

Logic4

Logic4

Projectbeheer software

Projectbeheer software van Logic4 is breed inzetbaar binnen de groothandel en detailhandel. Denk aan interne logistiek, voorcalculatie en urenregistratie. Denk aan facturering en projectbewaking. Alle informatie voor een specifiek project vind je in één overzicht. Zie met meerdere collega’s dezelfde gegevens op hetzelfde moment. Beheer projecten efficiënter binnen het vastgestelde budget. Uiteraard met een strak oog voor deadlines!

Planningen, budgetten, taken en meer

Registreer de tijd die jij en je medewerkers aan een project werken. Factureer uren direct door na instelling van het juiste uurtarief. Dit betekent gemak voor jou en voor je klant.

Verder stel je gemakkelijk een vooraf vastgesteld maximumbudget in en houd je het gebruikte budget van klanten bij. Je klanten zijn ervan verzekerd dat hun projecten binnen de tijd en het budget worden afgerond. Houd ze op de hoogte met op maat gemaakte rapportages.
 

Logic4 Projectbeheer in het kort

 • Alle projectinformatie op één locatie te vinden
 • Eenduidige stand van zaken voor ieder project
 • Gewerkte uren op projecten direct factureren aan klanten
 • Eenvoudiger binnen de afgesproken budgetten blijven
 • Onderdeel van de complete ERP & Webshop software

 

Internal Ticketing System (ITS)

De Internal Ticketing System (ITS) module wordt voor vele doeleinden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan klanten die melding maken van artikelen die beschadigd of defect zijn. Met de ITS functie houd je eenvoudig notities hiervan bij en sla je aankoopbewijzen die zijn geüpload op (garantie). Ook is de module gekoppeld aan onze ritplanningssoftware. Zo behoud je altijd het overzicht in de status van reparaties, retouren en/of naleveringen.
 

Whitepaper Alle orders op orde

Tips voor efficiënter ordermanagement? In deze whitepaper lees je wie er betrokken zijn bij het order management proces, welke 5 bekende uitdagingen er zijn, wat een Order Management Systeem is en welke voordelen het biedt.

 

Functies binnen Projectbeheer

De projectbeheer software module is onderdeel van Logic4 ERP Bedrijfssoftware. Van meer dan 400 functies vind je hieronder enkele voorbeelden gericht op projectbeheer:

 • Voorcalculatie
 • Nacalculatie
 • Integratie met HRM
 • Integratie met inkoop
 • Integratie met verkoop
 • Documenten koppelbaar
   

Maak kennis met Logic4 business software & e-commerce

Deze functionaliteit is een onderdeel van de complete bedrijfssoftware (ERP) & webshop oplossing van Logic4. Van klantbeheer tot orderverwerking en van webshop tot financiën – deze cloud-based software heeft het allemaal. Dat betekent dat je nooit meer gegevens dubbel in hoeft te voeren en na een wijziging nooit meer hoeft te wachten tot alle systemen zijn bijgewerkt. Met dit alles-in-één pakket voor groothandel en retail is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Details

Naam:

Logic4

Uitgever:

Logic4 B.V.

Categorie:

projectmanagement software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Logic4 B.V.
Overzicht Nederlandse projectmanagement softwares

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power