App Markt NL

Legal Intelligence

Legal Intelligence

Eén platform

In Legal Intelligence wordt een grote diversiteit aan juridische bronnen ontsloten. We bieden toegang tot zowel openbare bronnen als tot tijdschriften en boeken van juridische uitgevers, waarvoor een abonnement moet worden afgesloten.
 

Alle researchcontent op een centrale plek

 • Werk sneller
  Single point of access: met Legal Intelligence zijn openbare en door jou aangekochte publicaties via één platform te doorzoeken.
 • Behoud continuïteit
  Via het back-up systeem van Legal Intelligence kun je altijd bij je content. Ook als de website van een overheidsinstantie of uitgever even offline is.
 • Werk plaatsonafhankelijk
  Het online platform heeft een responsive design en is te gebruiken op alle devices. Altijd toegang tot de benodigde informatie, waar je ook bent.
   

Relevante openbare juridische en fiscale bronnen bij elkaar

Legal Intelligence biedt standaard toegang tot diverse openbare juridische en fiscale bronnen, waaronder rechtspraak.nl, overheid.nl, curia.europa.eu, statengeneraaldigitaal.nl en wetten.nl. Denk aan wet- en regelgeving, kamerstukken, rechtspraak en documenten van toezichthouders.
 

Meer dan 5.000 publicaties van juridische uitgevers

Krijg toegang tot publicaties van een groot aantal juridische uitgevers, zoals SDU, Reed Business, Wolters Kluwer, DeLex en Boom. Bijvoorbeeld tijdschriften als Jurisprudentie Onderneming  & Recht (JOR), Nederlandse Jurisprudentie (NJ), Mediaforum en het Maandblad voor Vermogensrecht (MvV). Jij bepaalt bij welke uitgever(s) je een abonnement afsluit. Wij zorgen dat de publicaties in Legal Intelligence worden ontsloten.
 

LI LIbrary: de kantoorbibliotheek digitaal toegankelijk

Met LI LIbrary worden fysieke én digitale juridische boeken beschikbaar en integraal (full-text) doorzoekbaar in Legal Intelligence. Beheer je bibliotheek direct in Legal Intelligence, zonder aparte bibliotheekcatalogus. Boeken raken niet meer zoek en zijn altijd en overal toegankelijk. Ook bij de cliënt of vanuit huis.
 

LI Catalogus: beheer je online én papieren bibliotheek

Met de nieuwe LI Catalogus functionaliteit beheer je op één platform je online en papieren kantoorbibliotheek. Zo digitaliseer je je bibliotheek stap voor stap, zonder het overzicht te verliezen.  

Binnenkort meer…
 

Koppeling met eigen databronnen

Met de KnowHow-module koppel je de content van je eigen organisatie aan Legal Intelligence. Er zijn koppelingen met diverse gangbare interne knowhow-databases mogelijk.
 

Koppeling met bestaande bibliotheeksystemen

Er kunnen diverse bibliotheekcatalogi aan Legal Intelligence worden gekoppeld. Hierdoor doorzoek je, naast de andere bronnen in Legal Intelligence, ook meteen je kantoorcatalogus. We bieden koppelingen met onder meer Bibis, Cardbox en Aura.

Details

Naam:

Legal Intelligence

Uitgever:

Legal Intelligence

Categorie:

juridische software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Legal Intelligence
Overzicht Nederlandse juridische software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power