App Markt NL

Legal Intelligence

Legal Intelligence

Over Legal Intelligence

Legal Intelligence is in 2002 opgericht om de informatievoorziening voor juristen te verbeteren. In 2004 introduceerden wij de eerste geïntegreerde juridische zoekmachine in Nederland, die producten van verschillende uitgevers via één kanaal ontsluit. Sindsdien zijn wij trotse marktleider binnen de juridische contentintegratie.
 

Snel en efficiënt werken met behulp van technologie

Bijna alle advocatenkantoren en bedrijfsjuristen maken gebruik van onze zoekmachine. De afgelopen jaren hebben we onze zoekportalen geoptimaliseerd voor de fiscale markt en de overheidssector. Wij voorzien professionals in een oogwenk van alle relevante bronnen, waardoor zij veel tijd besparen en sneller de juiste informatie vinden om een zaak, dossier of advies mee te onderbouwen.
 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Om onze visie te kunnen waarborgen zijn wij aangesloten bij het programma van MVO Nederland. We streven naar een 100% duurzame ICT-oplossing voor onze klanten. Met ons contentintegratiesysteem willen we ervoor zorgen dat onze klanten een energie- en papierbesparing kunnen realiseren door alle juridische relevante informatie in één keer digitaal te raadplegen in onze online zoekmachine.

Contactinformatie

Naam:

Legal Intelligence

Website:

https://www.legalintelligence.com/

Telefoonnummer:

0031 172 88 36 00

Emailadres:

Apps van Legal Intelligence

Logo van Legal Intelligence

Legal Intelligence

juridische software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power