App Markt NL

LEA

LEA

Ledenadministratie: het kan ook makkelijk

Met LEA bespaar je veel tijd met de ledenadministratie. LEA is eenvoudig, veilig en betrouwbaar. LEA is de oplossing voor alle leden-, contributie-, sponsor-, abonnementen- én leningenadministraties. Niet onnodig complex, maar bevat wel alle functies die nodig zijn om een efficiënte ledenadministratie te voeren, zonder dat het veel tijd kost.

  • 2.500.000 Leden verwerkt LEA met gemak
  • 20 jaar Bewezen effectief
  • 100% GPDR proef
     

Wat is LEA?

LEA is de makkelijke tool om een ledenadministratie in welke vorm dan ook te voeren. Het maak niet uit of je een Energie-coöperatie (inclusief een leningenadministratie), een sportbond, sportclub, dansschool of een muziekvereniging met donateurs/sponsoren/contributies hebt, LEA is de oplossing op maat. Door zijn eenvoud kan iedereen de administratie voeren, van kleine tot grote stichtingen en verenigingen en dankzij de koppeling met Twinfield is ook de financiële administratie direct op orde.

Onze software -en de ondersteuning die daarbij hoort- maakt het organiseren en besturen van uw vereniging beter, makkelijker en vooral leuker. Stop met het gebruik van ingewikkelde apps of Excelsheets: LEA is de perfecte oplossing!

Details

Naam:

LEA

Uitgever:

Clearis

Categorie:

ledenadministratie software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Clearis
Overzicht Nederlandse ledenadministratie software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power