App Markt NL

Clearis

Clearis

Altijd op zoek naar de beste oplossing

Clearis biedt inzicht en oplossingen in uw IT- en business vraagstukken waardoor IT in lijn komt met de bedrijfsdoelstellingen. Wij dringen diep door tot de kern, zo weet je precies waar de knelpunten zich bevinden. Of hoe informatie gestructureerd en gebruikt kan worden. Door goed te luisteren, onafhankelijk advies te geven en daadkrachtige oplossingen te bieden zorgen wij ervoor dat bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd, zodat de juiste informatie beschikbaar is voor klanten, werknemers en applicaties. Mensen, middelen en informatie gaan beter renderen binnen uw organisatie.
 

Vragen stellen

Wij houden van gedegen oplossingen en wij zijn er van overtuigd dat die echte oplossingen alleen gevonden kunnen worden als je tot de kern van het probleem doordringt. Geen symptoombestrijding, wel een gedegen advies, precies op maat.

Daarvoor stellen wij vragen, veel vragen. We gaan niet over een nacht ijs en allemaal met maar één doel: de beste oplossing bieden!
 

Op zoek naar een prettige, professionele relatie

Wij geloven dat samenwerken tot betere resultaten leidt. Natuurlijk hebben we een klant-leverancier relatie, maar onze beste projecten hebben wij gedaan als wij ons niet bewust van de relatie waren. Dat betekent dat wij het vraagstuk van onze klanten helemaal in onze vezels hebben en het vraagstuk van de klant, ons vraagstuk is.
 

Diensten en Software

Om je goed van dienst te zijn kunnen we zowel adviseren over, als implementeren van, de juiste oplossing. We hebben ‘in house’ vier WebApps ontwikkeld die flexibeler zijn dan sommige standaardoplossingen. Hierdoor zijn we in staat om echt maatwerk te leveren.
 

Partnerships

Onze specialisten werken graag samen met andere specialisten. We schakelen snel omdat we elkaars werkwijze kennen.

Contactinformatie

Naam:

Clearis

Website:

https://www.clearis.nl/

Telefoonnummer:

0031 342 70 11 74

Emailadres:

Apps van Clearis

Logo van LEA

LEA

ledenadministratie software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power