App Markt NL

King CRM

King CRM

CRM systeem geeft inzicht in je klantgegevens

Met het CRM systeem van King kun je de informatie van je klanten optimaal managen en beheren. Je beschikt over een bron van klantinformatie die altijd beschikbaar is. Je debiteuren, crediteuren en overige relaties kun je overzichtelijk beheren in onze CRM-software. Deze debiteuren en crediteuren zijn direct gekoppeld, en dus geheel geïntegreerd met je boekhouding. Ook Outlook is volledig geïntegreerd. Facturen, offertes en andere documenten kun je direct vanuit King via e-mail versturen aan je klanten. Opvolgacties of mailingen kun je koppelen aan je contacten, zodat je altijd effectief kunt inspelen op de specifieke klantsituatie. Daarnaast heb je door het CRM een beter inzicht in welke klanten rendabel zijn en welke niet, waardoor je sneller bepaalde strategische beslissingen kunt nemen.

CRM systeem bevordert effectiviteit

Het CRM systeem van King geeft je een beter zicht op de behoeften en de communicatie met je klanten en prospects. Hierdoor kun je effectiever verkopen en inspelen op ontwikkelingen. In het King CRM systeem heb je een compleet overzicht van alle documentatie en communicatie met je klanten. Met daaraan gekoppeld de noodzakelijke opvolgacties per klant. Zo kun je doelgericht verkopen, maar ook gerichte service verlenen en inspelen op de behoeften van je klanten. Je kunt je marketingcommunicatie dus persoonlijk en effectief richten op de specifieke klantbehoefte. Inclusief mailingen waarvoor je in het CRM eenvoudig en snel een bestand kunt aanmaken. Wij laten je graag zien wat de uitgebreide mogelijkheden zijn van ons CRM systeem.

King heeft voor elk bedrijf en elke branche passende software en uitbreidingsmogelijkheden om je administratie te vergemakkelijken. Ook leveren we maatwerk oplossingen en koppelingen met veel andere software. Wil je uitgebreid advies of heb je andere vragen? Dan kun je ons bellen via 010 – 264 63 20, mailen naar [email protected] of direct chatten via de button rechtsonder in je scherm.

Details

Naam:

King CRM

Uitgever:

King Business Software

Categorie:

relatie management (CRM) pakket

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van King Business Software
Overzicht Nederlandse relatie management (CRM) pakketten

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power