App Markt NL

Ifunds Engage Members

Ifunds Engage Members

Dé CRM-oplossing voor verenigingen en ledenorganisaties is Ifunds Engage Members. Alle beschikbare data en opgedane kennis over de relaties van jouw organisatie worden hierin verzameld en vastgelegd. Vervolgens kun je er jouw marketing-, communicatie- en wervingsactiviteiten, van campagnemanagement tot het inrichten van customer journeys, in kwijt. En ook het hele scala aan financiële processen met handige oplossingen rondom lidmaatschappen en donaties wordt als vanzelfsprekend ondersteund.

Met Ifunds Engage Members kun je jouw data niet alleen vastleggen, maar ook op allerlei manieren ontsluiten en gebruiken. Bijvoorbeeld door eenvoudig real time dashboards samen te stellen en eigen weergaves te maken. Daarmee creëer je een 360 graden klantbeeld en ben je in staat de juiste multi-channel customer journeys op te starten.

De basis van Ifunds Engage Members is Microsoft Dynamics 365 en dat biedt ongekend veel voordelen voor de gebruikers: een naadloze integratie met de Microsoft wereld zoals Outlook, Office 365 en PowerBI. Daarbij zijn er standaard koppelingen met Microsoft Dynamics add-ons en de Microsoft Dynamics appstore ‘Appsource’. Maar naast de standaard functionaliteiten van Microsoft Dynamics 365  biedt Ifunds Engage Members heel veel specifieke slimmigheden, speciaal ontwikkeld voor verenigingen. Allemaal om jou te helpen zo succesvol mogelijk te zijn in het uitbouwen van de relatie met jouw achterban en uiteraard het werven en behouden van je leden.

Uitgebreide ledenadministratie

Doordat Ifunds Members is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365, beschik je over een uitgebreide functionaliteit om relaties te beheren en heb je volledig inzicht in alle ‘bewegingen’ van de relaties. Analyse en monitoring wordt een stuk eenvoudiger en het aanleveren van de juiste, accurate management informatie is door middel van dashboards gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te realiseren. Maak gebruik van de standaard meegeleverde rapportages of stel zelf eenvoudig jouw rapportages samen. Voor verschillende gebruikersrollen worden eigen dashboards beschikbaar gesteld. Dashboards tonen actuele en specifieke informatie voor een bepaald type gebruiker. Het is met enkele klikken mogelijk om zelf eigen dashboards aan te maken, zodat deze optimaal ingericht zijn.

Alle financiële processen zoals incasso ondersteund

Het importeren van bankbestanden, het aanmaken van incassobestanden, het genereren van betalingskenmerken of het geoormerkt boeken van giften. Het is in Ifunds Engage Members allemaal standaard functionaliteit. Automatiseer de volledige afhandeling van storno’s, stel kadolidmaatschappen in, bepaal welk lidmaatschap automatisch volgt op het welkomstjaar en zelfs het inrichten van grootboekstructuren voor een juiste uitwisseling van gegevens met het boekhoudpakket behoren tot de basis van Ifudns Engage Members.

Diverse productbundels naast elkaar

Behalve een lidmaatschap hebben ledenorganisaties en verenigingen vaak meerdere ‘producten’, zoals bijvoorbeeld tijdschriften of servicepakketten. Het registreren van deze diensten en producten maar ook het factureren en het financiële proces eromheen worden goed ondersteund door Ifunds Engage Members.

Gemakkelijk koppelen met software van derden

Ifunds Engage Members is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 en dat betekent open standaarden, eenvoudig koppelen en toegang tot Appsource, de Microsoft Dynamics 365 appstore. Met de ervaring van tientallen projecten zijn al vele koppelingen met andere softwarepakketten gemaakt, zoals bijvoorbeeld financiële systemen, online marketing tools, callcenter applicaties, leadgeneratie systemen, enzovoort. Tijdens een kennismaking horen we graag jouw wensen op dit gebied.

Workflows

Via inrichtbare ‘workflows’ zijn standaardmogelijkheden van Ifunds Engage aanpasbaar naar de eigen werkwijze.

Campagnemanagement

De Dynamics 365 Campagne functionaliteit is binnen Ifunds Engage ingericht voor zowel acties, marketingacties als evenementen en sluit uitstekend aan bij de behoefte van non-profits. Resultaten en kosten worden helder in kaart gebracht en aan elkaar gerelateerd. Campagnes kennen een hiërarchische structuur, waarin campagnes sub-campagnes kunnen bevatten.

Online, webbased & data-privacy op orde

Ifunds Engage Members wordt ‘online’ geleverd. Je hebt dan ook geen omkijken meer naar eigen servers en je bent altijd verzekerd van de laatste standaard op het gebied van datasecurity. Het enige dat je nodig hebt voor het gebruik van Ifunds Engage Members is een webbrowser. Ifunds producten en dienstverlening voldoen aan de strengste eisen op het gebied van data-security en privacy. Bij Ifunds is de hosting altijd ‘in-country’.

Details

Naam:

Ifunds Engage Members

Uitgever:

Ifunds

Categorie:

ledenadministratie software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Ifunds
Overzicht Nederlandse ledenadministratie software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power