App Markt NL

Ifunds

Ifunds

Wij zijn Ifunds. Onze missie is al sinds het begin in 1994 hetzelfde: het helpen van fondsenwervende organisaties, ledenorganisaties en vermogensfondsen met CRM-oplossingen om hun achterban te boeien, binden, begrijpen, te vinden en te bereiken. Dit doen wij door onze producten, CRM-oplossingen speciaal ontwikkeld voor de non-profit sector, zo slim mogelijk in te zetten voor optimaal gebruik in jouw organisatie. Samen kijken we naar jullie ambities, jullie doelstellingen en werkwijze, naar de data en de processen en zetten de oplossing op zo’n manier in dat het werken zo gemakkelijk, efficiënt en productief mogelijk wordt.

Wij werken alleen maar voor non-profit organisaties, al sinds de eerste dag. Dat doen we met ongelooflijk veel plezier. Onze klanten zetten zich stuk voor stuk in om de wereld een beetje mooier te maken. En het feit dat wij daar een steentje aan mogen bijdragen, daar zijn wij enorm trots op.

Vandaag de dag werken we voor ruim 400 klanten. Dit doen we met 60 gemotiveerde collega’s vanuit kantoren in 3 landen. Net als de oprichters van Ifunds in 1994, voelen alle collega’s zich verbonden met de non-profit sector en is het hun passie om klanten zo goed mogelijk te ondersteunen met onze CRM-oplossingen. Het is onze ambitie om de toonaangevende positie die wij nu hebben de komende jaren verder uit te bouwen in Europa.

Zo, nu weet je wie wij zijn. Wij maken ook graag kennis met jou!

Onze mensen

Ieder van ons heeft gekozen zich in te zetten voor de non-profit wereld. Sommigen heel bewust, omdat ze iets willen betekenen of vanuit een geloofsovertuiging, anderen zijn deze wereld ingerold en vinden hem te mooi om hem te verlaten. En met elkaar zijn wij Ifunds. Doordat we allemaal dezelfde passie delen, is het leuk werken bij Ifunds. Wij zijn heel trots op ons veelzijdige team en met verschillende expertises in huis kunnen  we de meest uiteenlopende non-profitorganisaties van dienst zijn.

Contactinformatie

Naam:

Ifunds

Website:

https://ifunds.nl/

Telefoonnummer:

0031 33 467 70 30

Emailadres:

Apps van Ifunds

Logo van Ifunds Engage Members

Ifunds Engage Members

ledenadministratie software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power