App Markt NL

Bullhorn One

Bullhorn One

Personeel. Van begin tot eind.

Verenig uw bedrijf

Bullhorn One levert de beste cloudgebaseerde personeelssoftware voor uw hele bedrijf en verenigt bedrijfsprocessen gedurende uw volledige wervingslevenscyclus in één gestroomlijnde workflow. Onze software is schaalbaar en flexibel, zodat uw bedrijf in elke groeifase professionele, betrouwbare personeelsdiensten kan leveren, ongeacht de unieke eisen en complexiteit van uw klanten en bedrijfstakken. Stem het werk van elke afdeling, persoon en rol af op Bullhorn One om winst, groei en een naadloze gebruikerservaring voor uw klanten en kandidaten te bereiken.
 

Werving en verkoop

Geef uw team de vrijheid om betere relaties op te bouwen

Tegenwoordig vertrouwen meer uitzendbureaus op Bullhorn's oplossing voor het volgen van sollicitanten en het beheer van klantrelaties om hun frontoffice van stroom te voorzien dan enige andere oplossing op de markt.

Het volgsysteem voor sollicitanten van Bullhorn stelt wervingsprofessionals in staat om:

 • Houd kandidaten automatisch bij gedurende het hele wervingsproces.
 • Integreer verkoop- en wervingsactiviteiten om banen sneller te sluiten.
 • Beheer efficiënt kandidaatinformatie en controleer de activiteit van rekruteurs.
 • Reageer direct op kandidaten en werk samen met teamleden.
   

Kandidaat onboarding

Laat nieuwe documenten u niet vertragen

De papieren achtervolging is een onvermijdelijk onderdeel van de uitzendbranche. Bullhorn One maakt papierwerk eenvoudig door kandidaatdocumenten te consolideren en te digitaliseren. De workflow voor het indienen en verzamelen van documenten is verenigd met de rest van uw wervingsprocessen in één enkele oplossing.
 

Betalen en factureren

We breiden ons marktleidende frontofficeplatform voor personeel uit met kogelvrij betalings- / factuurbeheer dat net zo betrouwbaar is als uw merk , en levert een uniforme oplossing die modern, gebruiksvriendelijk en flexibel genoeg is om te voldoen aan de veranderende complexiteit van de uitzendbranche van vandaag. en morgen.
 

Tijd & aanwezigheid

Bullhorn One bevat de meest geavanceerde urenregistratie- en interpretatie-engine van de uitzendbranche om nauwkeurige, geautomatiseerde tijdverwerking te stimuleren voor zelfs de meest complexe personeelsarrangementen. We bieden de flexibiliteit om tijd te verzamelen zoals uw klanten dat willen - via een webportal, fysieke tijdklokken met biometrische beveiliging, mobiele apparaten en zelfs geautomatiseerde import van VMS-tijd.
 

Betalen / factureren zo betrouwbaar als uw merk

Onnauwkeurige loonstrookjes of facturen zijn de snelste manier om een klant te verliezen. We weten hoe belangrijk reputatie is voor het in stand houden van een gezond personeelsbestand op lange termijn, en uw vermogen om tijd en loon voor facturen snel en nauwkeurig te verwerken, vormt de basis voor duurzame, positieve zakelijke relaties. Onze Pay & Bill-functionaliteit is speciaal vanaf de basis opgebouwd voor de fijne kneepjes van de uitzendbranche en is zo ontworpen dat u erop kunt vertrouwen, net zoals uw klanten en kandidaten op u vertrouwen.
 

Echte ad-hocrapportage en gegevensgestuurde inzichten

Ontdek nieuwe inzichten, onderneem actie en stimuleer bedrijfsresultaten. Nu de gegevens zijn ontgrendeld, stelt Bullhorn-rapportage u in staat om nieuwe inzichten te ontdekken in uw belangrijkste accounts, zodat u slimmere zakelijke beslissingen en zakelijke investeringen kunt nemen.

 • Controleer de historische prestaties op uw verwachte vraag
 • Bekijk de activiteiten en prestaties van werknemers in de loop van de tijd
 • Bekijk historische margetrends
   

Details

Naam:

Bullhorn One

Uitgever:

Bullhorn

Categorie:

personeelsadministratie (hrm) pakket

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Bullhorn
Overzicht Nederlandse personeelsadministratie (hrm) pakketten

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power