App Markt NL

ADP Workforce

ADP Workforce


ADP Workforce

Een moderne HR-afdeling kan niet zonder kwalitatieve HCM-oplossing voor het beheren van de loopbaancyclus van uw menselijk kapitaal. ADP Workforce is flexibel, zeer compleet en cloudbased. Inclusief gecertificeerd HR-dossier om te voldoen aan de Archiefwet en module Flexibele Arbeidsvoorwaarden (IKB-proof). Uitbreidbaar met diverse aanvullende modules.
 

ADP Workforce in het kort

  • Online beheer van personeelsgegevens en aansturing payroll
  • Specifiek ontwikkeld voor de Nederlandse markt
  • Volledig toegerust om aan alle wensen en eisen op HRM-gebied te voldoen
  • Inclusief NEN 2082 gecertificeerd HR-dossier
  • Inclusief module Flexibele Arbeidsvoorwaarden, volgens het eisenpakket van het Individueel Keuzebudget (IKB)
     

Integraal HRM-systeem

ADP Workforce is een integraal, high-end e-HRM-systeem voor moderne HR-afdelingen, dat alle HR-(deel)processen samenbrengt en efficiënt ondersteunt. Met dit systeem voor gefundeerd HR-beleid kunt u personeelsgegevens beheren en uw payroll op een efficiënte en betrouwbare manier aansturen. Een pragmatische oplossing, waarmee leidinggevenden en medewerkers snel zelf aan de slag kunnen.
 

Ontwikkeld voor Nederland

ADP Workforce is specifiek voor grotere organisaties ontwikkeld voor de Nederlandse markt op basis van best practices. De oplossing is volledig af te stemmen op de processen en workflows binnen uw organisatie. Een standaard zeer complete, webbased (SAAS-)oplossing, naar wens uit te breiden met diverse modules. Mét de voordelen van een geïntegreerd systeem om documenten te beheren.
 

HR als échte business partner

ADP Workforce stelt HR- en lijnmanagers in staat zich toe te leggen op waar het écht om draait: het werven en vasthouden van medewerkers en focus op strategische en tactische HR. Met ADP Workforce kiest u voor een zeer complete en betrouwbare oplossing voor online HR-management.

Een veelheid aan functionaliteit ondersteunt HR- en aanverwante (deel)processen en helpt sturing te geven aan HR-beleid. Daarmee draagt HR als échte business partner bij aan het realiseren van uw bedrijfs- of organisatiedoelen.
 

Details

Naam:

ADP Workforce

Uitgever:

ADP

Categorie:

personeelsadministratie (hrm) pakket

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van ADP
Overzicht Nederlandse personeelsadministratie (hrm) pakketten

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power