App Markt NL

AllUnited

AllUnited

Over AllUnited

Vanuit een gemeenschappelijke droom is AllUnited in 2008 gestart. Gedreven IT-, communicatie- en organisatieprofessionals vonden de tijd rijp voor een nieuw type verenigingsoplossing. De wereld was er klaar voor. Een oplossing die zou gaan draaien om verregaande interactie en integratie. Procesmatig en communicatief. En voor elk apparaat.

Zo gezegd, zo gedaan

Doorontwikkelen met onze verenigingen. De droom is pas net begonnen. In veel markten zijn we pas net nieuw. Naast onze producten willen we ook graag onze kennis en ervaring delen. Wij geloven dat delen het nieuwe vermenigvuldigen is.

AllUnited Aan Zee

AllUnited is partner van hét co-creatiebureau Aan Zee. Een modern service designbureau die op gebied van innovatie, communicatie en design ons continu helpt onze bakens te verzetten. En dat is ook in het belang van onze klanten.

Van en voor verenigingen

Wij kiezen bewust om puur te ontwikkelen vanuit de belangen van een club. Wij geloven dat het voor clubs heel belangrijk is om hun identiteit en cultuur uit te dragen, ook online.

AllUnited helpt daarbij. En steeds meer verenigingen worden ondersteund door ons. En daar zijn wij blij mee.

Vanzelfsprekend is integratie met de bond belangrijk. Onze focus ligt echter 100% op het belang en de identiteit van de vereniging.

Open en samen

Bij AllUnited geloven wij in het belang van een open systeem. Bij ons houdt de vereniging de regie welke partners wel en niet mogen koppelen en welke data door wie wordt gebruikt. Zo kom je samen verder. De vereniging behoudt altijd en overal de regie.

Online

Een webbased systeem dat door meerdere gebruikers gelijktijdig is te gebruiken. Hierin is het mogelijk om kijkprofielen in te stellen, om de handelingen van bijvoorbeeld de penningmeester te controleren.

Verbinding en gemak

Bij AllUnited is ook de verenigingsboekhouding opgenomen welke geheel is ontwikkeld naar de specifieke wensen van verenigingen. AllUnited kan de meest complexe contributiestructuren aan. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld ook leden bij (voor hun relevante) administratieve data.

OMNI, dus klaar voor de toekomst

Een systeem dat geschikt is voor OMNI verenigingen, zodat het systeem kan meegaan met de veranderende organisatiestructuur, zoals bij fusies en het commercieel inzetten van jouw vereniging.

Contactinformatie

Naam:

AllUnited

Website:

https://www.allunited.nl/

Telefoonnummer:

003171 2073800

Emailadres:

Apps van AllUnited

Logo van AllUnited

AllUnited

ledenadministratie software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power