App Markt NL

Wolters Kluwer Legal & Regulatory

Wolters Kluwer Legal & Regulatory

Over Wolters Kluwer Nederland

Wolters Kluwer Legal & Regulatory biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridische en fiscale professionals. Wij zorgen voor innovatieve manieren om onze informatie continu beschikbaar en toegankelijk te maken. 

 

Professionals hebben meer dan ooit behoefte aan praktijkgerichte, duidelijk gestructureerde informatieoplossingen, aan intelligente software en workflowtools. Voor Wolters Kluwer betekent dit dat ons aanbod van online informatie sterk groeit en dat wij investeren in innovatieve, technologische oplossingen. Daarmee helpen we het werk van professionals minder complex en efficiënter te maken. Daarbij helpen we hen ook bij het nemen van cruciale beslissingen. Op het juiste moment én in de juiste vorm.

Wolters Kluwer begrijpt wat er op het spel staat. Onze klanten vertrouwen op onze ongeëvenaarde expertise, de inventieve wijze waarop we uitdagingen aangaan en onze intuïtieve technologie. Maar bovenal op ons grote verantwoordelijkheidsgevoel onze klanten van dienst te zijn bij de cruciale beslissingen die ze moeten nemen.

 

Missie en visie

Wolters Kluwer biedt professionals de informatie, software en tools die ze nodig hebben, zodat zij efficiënt resultaat kunnen behalen. En de onmisbare kennispartner zijn voor juridische, fiscale & accounting professionals. Dat is waar Wolters Kluwer voor staat.

Contactinformatie

Naam:

Wolters Kluwer Legal & Regulatory

Website:

https://www.wolterskluwer.nl/

Telefoonnummer:

0031 570 673 555

Emailadres:

Apps van Wolters Kluwer Legal & Regulatory

Logo van Kleos

Kleos

juridische software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power