App Markt NL

VrijeDagen

VrijeDagen

Wij weten al meer dan 10 jaar dat verlof en tijdregistratie voor de meeste organisaties een bijzaak is waar men zo min mogelijk tijd aan kwijt wil zijn. Echter is het wel van groot belang dat dit secuur en probleemloos moet verlopen. Onze hoofdzaak is om dit voor jouw bedrijf ook zo te houden of liever nog te optimaliseren. Wij doen dit vanuit onze passie om “randzaken” zo makkelijk en efficiënt mogelijk te laten verlopen zodat jij je met de core business kunt bezig houden.

Wij maken intelligente software waardoor jouw medewerkers eenvoudig en overzichtelijk het verlof en tijd kunnen registreren. Het zal veel tijd besparen voor jou en jouw medewerkers. Managers zien in een oogopslag de aanvraag van de medewerker en de bezetting van de rest van de afdeling. Het aanvragen van verlof en het goedkeuren was nog nooit zo makkelijk. Het voordeel voor HR is dat alles automatisch verloopt en geregistreerd wordt. De bovenwettelijke en wettelijke dagen worden netjes zonder tussenkomst op juiste wijze geadministreerd. We kunnen alle aanwezig-, en afwezigheidsdagen integreren in één overzicht zoals: ATV dagen, senioren dagen, anciënniteit dagen, wisseldiensten, overwerk, ziekte en tijdregistratie.
 

Eenvoudig

Een gebruiksvriendelijke Employment Self Service-toepassing. Als HR verantwoordelijke bepaal jij de kaders waarbinnen de medewerkers en managers kunnen opereren. Dit hoef je niet alleen te doen. Onze consultants hebben jarenlange ervaring met hoe dit het beste kan verlopen; zij zullen helpen bij de implementatie. Je zult geen lijsten meer hebben die je steeds moet bijhouden. Dit wordt automatisch gedaan. Geen verlofbriefjes meer. De medewerker vraagt digitaal zijn of haar verlof aan, hetzij via de computer of via de app. Managers zien in een oogopslag de aanvraag van de medewerker en de bezetting van de rest van de afdeling. Dit verkort de doorlooptijd en de belasting voor alle betrokkenen aanzienlijk.
 

Verlof App

Je Vrijedagen en de bezetting van de afdeling in je broekzak. Vrijedagen is altijd al beschikbaar geweest op je mobiele telefoon. De APPs maken dit nog eenvoudiger. 99% van de verlof aanvragen ontstaan niet op kantoor of tijdens werktijd. Deze ontstaan als je thuis bent met je familie of met vrienden elders. Waarom zou je het verlof dan willen aanvragen op kantoor als dat dus overal kan? Met de Vrijedagen verlof app heb je in een oog opslag je het saldo en de bezetting van je afdeling paraat. Je kunt direct bepalen wanneer je met verlof zou kunnen. Verlof aanvragen was nog nooit zo makkelijk!
De manager kan met deze app het verlof en goed of afkeuren. Er is ook de mogelijkheid dat de manager medewerkers kan ziekmelden. Vaak wordt je als manager in de ochtend gebeld. Je bent nog onderweg of net op de zaak. Met de Vrijedagen verlof app meld je de medewerker in een handomdraai ziek en ook weer beter.
 

Efficiënt

Bespaar tijd en geld. Wilt je weten hoeveel je kunt besparen? Het aanvragen en goed keuren van verlof lijkt een op zich zelf staande kleine handeling. Dat moet het inderdaad ook zijn. Echter komt er meer bij kijken. De saldi van de verschillende verlof types van de medewerkers moet worden bijgewerkt en beschikbaar gesteld worden aan zowel de medewerkers als de manager. De manager wil graag voor dat er wordt goedgekeurd de rest van de bezetting eerst inzien alvorens hij het verlof kan goedkeuren. Zodra het verlof is goedgekeurd dient HR hiervan op de hoogte gebracht te worden en inzichtelijk gemaakt worden voor de rest van de afdeling. HR werkt het nieuwe saldo bij en geeft dit wel of niet periodiek door aan de salaris of boekhoud afdeling.
Een gemiddelde medewerker heeft 25 vakantie dagen en doet 6 aanvragen per jaar. Arts bezoeken, bijzonder verlof en ATV of overige verlof aanvragen komen hier nog bij. Uit onderzoek is gebleken dat een HR medewerker 3 uur per medewerker per jaar bezig is met het administreren van de verlof dagen. Werk je met verlof briefjes dan kun je hier bijna een uur per medewerker bij optellen. De tijd dat de medewerker en de manager hiermee kwijt zijn kan hierbij nog worden opgeteld.
Al met al valt er veel te besparen als je het proces automatiseert en inzichtelijk maakt. Vrijedagen houd zich al meer dan 10 jaar bezig met dit proces te optimaliseren.

 

Ervaren en Betrouwbare partner

Met meer dan tien jaar ervaring is het team van Vrijedagen bekend met tal van verschillende cao’s en regelgevingen.
Door de jaren heen zijn wij continue bezig met het optimaliseren en verbeteren van onze verlof en tijdregistratie oplossingen. Mede door regelgeving en input van onze klanten slagen wij er in om een breed pakket van oplossingen te integreren in een eenvoudig te gebruiken toepassing die modulair uitgebreid kan worden. Na 10 jaar ontwikkelen staan wij altijd open voor suggesties en klant wensen. Per geval bekijken wij of dit tot een algemeen nut kan dienen voor alle gebruikers.
Onze support afdeling is snel in het beantwoorden van vragen en in het oplossen van mogelijk problemen.
Wij stellen hoge eisen aan de bereikbaarheid en de veiligheid van jouw data.
 

Verschillende talen

Beschikbaar in 9 Talen: NLD, ENG, DUI, FRA, ESP, ITA, POL, RUS EN TUR.
Onze klanten groeien en wij groeien mee. Sinds enkele jaren is onze applicatie in meerdere talen beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk dat een Frans sprekende collegae kan werken in zijn of haar eigen taal. Je werkt in de zelfde applicatie met de zelfde informatie alleen is de interface in een zelf in te stellen taal voor iedere gebruiker beschikbaar.
Mocht er een taal missen dan kunnen wij deze toevoegen.

 

Alles in 1

Registratie van Tijd, Verlof, overwerk en verzuim. Uitgebreide rapportages en koppelingsmogelijkheden met andere systemen.
Een unieke koppeling tussen verlof- en tijdregistratie aangevuld met overwerk- en verzuimregistratie en andere systemen.
Vrijedagen is gespecialiseerd is in verlof en tijd registratie. Hierdoor is het mogelijk om naast aanwezigheid (tijdregistratie) ook de afwezigheid (verlofregistratie) voor nu en in de nabije toekomst te zien in een systeem. Tevens is het mogelijk om ziekte verzuim en/of overwerk overzichtelijk te registreren in dezelfde applicatie.
Onze rapportage mogelijkheden zijn snel opvraagbaar en geven realtime of periodieke informatie. Deze kun je met een rapportage knop direct inzien of er is de mogelijkheid deze te exporteren in CSV-formaat.

Wil je nog sneller werken dan kun je met onze API zelf desgewenst een koppeling tot stand brengen met andere systemen die je gebruikt.

 

Contactinformatie

Naam:

VrijeDagen

Website:

https://www.vrijedagen.nl/

Telefoonnummer:

0031 10 2382044

Emailadres:

Apps van VrijeDagen

Logo van VrijeDagen

VrijeDagen

personeelsadministratie (hrm) pakket

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power