App Markt NL

VanMeijel

VanMeijel

Bouwen kan simpeler

Bouwen is complex. Hoe beter bouwondernemingen in staat zijn om hier mee om te gaan, hoe succesvoller zij zullen zijn. Dit is waar wij bouwers dagelijks mee helpen. Al meer dan 30 jaar. Vanuit onze "bouwen kan simpeler" overtuiging, willen wij dat onze klanten succesvoller zijn. Daar wordt iedereen beter van. Bouwen kan simpeler.
 

Ons doel

Wij helpen bouwbedrijven te transformeren naar een volledig digitaal ondersteund bouwproces. 
 

Persoonlijk, open en waardegedreven

Onze kernwaarden zijn persoonlijk, open en waardegedreven. We gaan persoonlijk met elkaar om. Onze teams werken open met elkaar samen. In alles wat we doen staat het creëren van waarde voor onze klanten centraal.
 

Hoe voegen we waarde toe?

Wij zijn specialist in bouwautomatisering. Hierdoor sluiten onze oplossing volledig aan op de manier van werken in de bouw. 
 

De filosofie vanmeijel 3.0

Werken bij vanmeijel is anders dan bij andere bedrijven. Onze organisatie heeft als uitgangspunten autonomie, zingeving en meesterschap. Onze mensen zitten zelf aan het stuur van hun ontwikkeling, doen zinvol werk dat voldoening geeft en krijgen de kans steeds beter te worden in hun werk. Dit leidt tot producten die meer waarde toevoegen. 

Contactinformatie

Naam:

VanMeijel

Website:

https://www.vanmeijel.nl/

Telefoonnummer:

0031 527 61 47 67

Emailadres:

Apps van VanMeijel

Logo van Metacom+ portal

Metacom+ portal

projectmanagement software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power