App Markt NL

Unit4

Unit4

Unit4 verrassend slimme Bedrijfssoftware

Unit4 Bedrijfssoftware is leverancier van verrassend slimme oplossingen voor de accountant en de ondernemer. We bouwen de brug tussen de wereld van ambitieus ondernemerschap en de wereld van ambitieus accountancy. Twee werelden die niet vanzelfsprekend synchroon lopen. Een ondernemer kijkt immers met name vooruit en een accountant kijkt voornamelijk terug.

Samen door één deur

Niets is frustrerender dan de accountant die door de ondernemer als ‘moetje’ of zelfs ‘noodzakelijk kwaad’ wordt gezien; en de ondernemer die door de accountant als ‘onverantwoord’ of zelfs ‘ongeleid projectiel’ wordt betiteld. Bij Unit4 Bedrijfssoftware helpen wij met het oplossen van deze frustraties. Wij kijken juist waar de kansen liggen op het snijvlak van deze twee werelden. Met als doel het leveren van bedrijfssoftware die het leven van zowel de accountant als de ondernemer gemakkelijker, completer en waardevoller maakt.

Typisch Hollands innoveren met een track-record van 40 jaar

Innoveren doen wij al bijna 40 jaar. We weten dus als geen ander hoe de accountant denkt en hoe de ondernemer doet. Op basis daarvan maken wij innovatieve oplossingen, waarbij wij altijd een aantal stappen op de markt vooruitlopen, precies zoals men sinds jaar en dag van ons gewend is.

Met onze verrassende slimme bedrijfssoftware integreren wij de wereld van accountant en ondernemer. Zodat de ondernemer doet wat hij leuk vindt, en de accountant doet waar hij goed in is. Dit doen wij op basis van onze oer-Hollandse roots die in Sliedrecht liggen en zich kenmerken door handelsgeest, pragmatisme en aanpassingsvermogen. Het hoofdkantoor van Unit4 Bedrijfssoftware is gevestigd in Utrecht met verdere kantoren in Sliedrecht, Barendrecht en Hengelo. En een vestiging in Brugge.

Onze missie

Onze missie is de wereld van financieel-administratieve verplichtingen en verantwoordelijkheden samen te laten vloeien met die van ambitieus en succesvol ondernemerschap, zodat beiden kunnen accelereren. Ons handelsmerk is dat de accountant en ondernemer beter ‘samen door één deur gaan’ en tot verrassend goede resultaten komen. Dit noemen wij ‘Controlled Ondernemerschap’.

Contactinformatie

Naam:

Unit4

Website:

https://www.unit4bedrijfssoftware.nl/

Telefoonnummer:

0031 184 44 44 44

Emailadres:

Apps van Unit4

Logo van Unit4 Multivers

Unit4 Multivers

boekhoudpakket

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power