App Markt NL

Technosoft

Technosoft

Over Technosoft softwareontwikkeling.

Technosoft is een Nederlands bedrijf uit Deventer dat al meer dan 40 jaar software ontwikkelt en test. Door een uitgekiende manier van samenwerken zorgen wij dat onze klanten er zeker van zijn dat wij leveren wat er van ons wordt verwacht. Hoe wij dat doen kunt u lezen in ons factsheet  “samenwerken met Technosoft”.
 

Maatwerksoftware ontwikkelen en testen

..met meer dan 40 jaar bewezen kwaliteit.
 

Softwareontwikkeling in vele facetten.

Technosoft software development is een softwarebedrijf uit Deventer dat sinds 1977 software ontwikkelt voor professionals. Begonnen met rekensoftware voor constructeurs, is het uitgegroeid tot een bedrijf dat actief is met constructieve software, ontwikkeling van maatwerksoftware en testen van software vanuit verschillende locaties in Europa. Naast de bouwwereld in haar vele facetten, zijn wij actief voor bedrijven in sectoren als gezondheidszorg, bouw, engineering, ICT, logistiek, automotive, agrarische sector en diverse andere. Wij zijn onder andere actief in de landen Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Liechtenstein.
 

Technosoft, zeker in software…

Met Technosoft als partner weet u zeker dat u profiteert van uitgebreide ervaring, de beste mensen op hun vakgebied en een organisatie die gericht is op een zekere samenwerking. Jarenlange relaties met onze klanten bewijzen dat. Zeker, omdat..

  • …onze standaard software zorgt voor een berekening die zekerheid biedt. Wij waren niet voor niets de eerste in Nederland die haar software liet certificeren.
  • …u de ontwikkeling van uw software alleen uit handen geeft wanneer u zeker bent van het eindresultaat. Wij zorgen voor het resultaat dat wij afspreken.
  • …het zeker in softwareontwikkeling de vraag is of je kunt vertrouwen op de kwaliteit. Wanneer wij het zelf niet vertrouwen dan beginnen we er niet aan.
  • …na ruim 40 jaar in software ontwikkeling, wij zeker zijn van onze zaak.

Contactinformatie

Naam:

Technosoft

Website:

https://www.technosoft.nl/

Telefoonnummer:

0031 570 68 29 00

Emailadres:

Apps van Technosoft

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power