App Markt NL

Stratech

Stratech

Wij helpen organisaties beter te ondernemen

Met innovatieve software en als betrokken kennispartner, willen wij een positieve bijdrage leveren aan het (bedrijfs)resultaat van onze klanten. Dat leidt tot efficiëntere bedrijfsprocessen, betere business en meer omzet.

Stratech automatiseert kennisintensieve processen met innovatieve softwareoplossingen en advies. We leveren geïntegreerde totaaloplossingen, waarmee specifieke bedrijfsprocessen van onze klanten volledig worden geautomatiseerd. Met onze jarenlange kennis en ervaring adviseren wij onze klanten over de optimalisatie van deze processen. Dit zorgt onder andere voor efficiency verbeteringen, tijdsbesparing, foutreductie, meer grip en controle, omzetgroei en kennisborging. Op deze manier willen wij een positieve bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat van onze klanten.

We zijn actief in de nichemarkten Logistiek & Industrie (import en export), Sociaal Financieel (schulddienstverlening) en Recreatie.


Missie en Visie

We opereren in een omgeving waarin veranderingen aan de orde van de dag zijn. Sinds de opkomst van het internet in de jaren 90 wordt een steeds groter deel van de economie hiervan afhankelijk. Daarnaast heeft iedere ondernemer te maken met consumenten die steeds veeleisender en mondiger worden. Een consument wordt gemakkelijk ergens klant, maar kan net zo makkelijk overstappen naar een concurrent. Ook zien we de trend van zelfredzaamheid: veel werkzaamheden van organisaties verplaatsen zich naar hun klanten. Zo hebben we tegenwoordig geen reisbureau meer nodig om een vakantie voor ons te boeken, maar doen we dit zelf via boekingsites op het moment en op de plek waar het ons uitkomt en op onze eigen devices (smartphone, tablet, laptop).

De veranderingen in onze omgeving hebben een grote impact op alle ondernemers. We zien om ons heen dat veel organisaties (nog) niet het maximale uit hun business halen, dat processen effectiever en efficiënter kunnen worden ingericht en dat er meer omzet uit meer klanten kan worden behaald. Wij willen met onze innovatieve en verrassende softwareoplossingen het verschil maken voor deze organisaties. We willen ondernemers helpen beter te ondernemen. 


Continu in ontwikkeling 

In het kader van onze missie en visie investeert Stratech momenteel in de ontwikkeling van nieuwe generatie softwareoplossingen. Hierbij worden Cloud-oplossingen gerealiseerd volgens moderne technieken en methodieken. Deze nieuwe generatie softwareoplossingen ondersteunen het taakgestuurd werken, wat gebruikers in staat stelt hun taken efficiënt en effectief uit te voeren. We ontwikkelen deze oplossingen middels het scrum framework, waarbij we representatieve gebruikers uit onze doelgroepen regelmatig bij het proces betrekken. Op deze manier willen we flexibel meebewegen met de veranderingen in de markt, waardoor we onze klanten nóg beter kunnen helpen.
 

Onze specialisten

Ons team bestaat uit zo'n 70 enthousiaste medewerkers, allemaal professionals op hun vakgebied. Iedereen is gedreven, enthousiast en vol ambitie om onze klanten optimaal te bedienen.

Contactinformatie

Naam:

Stratech

Website:

https://www.stratech.nl/

Telefoonnummer:

0031 53 480 40 80

Emailadres:

Apps van Stratech

Logo van Stratech Perspectief

Stratech Perspectief

software voor schuldhulpverlening

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power