App Markt NL

Spinware Solutions B.V

Spinware Solutions B.V

In 1999 richtte onze huidige CEO, Rudolf Philipse, Spinware Solutions B.V op met als primaire doelstelling klantspecifieke ICT oplossingen te bieden voor mkb-bedrijven binnen Nederland. IT oplossingen zoals systeem- en netwerkbeheer, terminal server werkomgevingen en complete kantoor automatisering. Door de jaren heen bleek er een sterke behoefte aan een goed gestructureerde en beschermde database om klantgegevens in op te slaan. Zodoende hebben we SpinOffice CRM ontwikkeld en zijn wij ons tevens gaan richten op software applicatieontwikkeling op maat.

SpinOffice CRM bleek al snel in een goede behoefte te voorzien: op een simpele en efficiënte manier contactgegevens, documenten en bestanden verzamelen en archiveren. Door de jaren heen, als resultaat van veel gebruikerservaringen, is SpinOffice CRM uitgegroeid tot een volwassen en complete CRM software applicatie waarbij zowel contactgegevens, bestanden en documenten maar ook de mail, agenda en taken gebundeld worden in één centrale database.

Op dit moment hebben meer dan duizend gebruikers SpinOffice gedownload en ontvangen we vanuit de hele wereld geweldige feedback. Lees de verhalen van tevreden klanten die hun ervaringen delen met SpinOffice of bezoek ons Mac App Store-profiel waar u meer positieve beoordelingen en beoordelingen vindt.

Mulberry Garden B.V.

Sinds 2017 is SpinOffice CRM losgekoppeld van Spinware Solutions B.V. en zal het als onafhankelijke organisatie in de wereld van software-ontwikkelaars verdergaan onder de paraplu van een nieuw bedrijf genaamd Mulberry Garden B.V.. Naast SpinOffice CRM als kernproduct, zal Mulberry Garden zich richten op het ontwikkelen en hosten van maatwerk software applicaties voor Apple (iOS en Mac OS X) en het Windows-platform.

Contactinformatie

Naam:

Spinware Solutions B.V

Website:

https://www.spinoffice-crm.com/nl/

Telefoonnummer:

0031 70 311 5403

Emailadres:

Apps van Spinware Solutions B.V

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power