App Markt NL

SalesManager Software B.V.

SalesManager Software B.V.

Voor zowel nationale als internationale bedrijven is SalesManager Online de kracht achter het stroomlijnen van inkoop-, verkoop-, support en serviceprocessen. SalesManager Online is geheel aan te passen aan een organisatie. Er zijn daarom verschillende modulair te kiezen oplossingen mogelijk. Onze ervaren consultants kunnen hierbij van dienst zijn.
 

Van salesmanagement tot ERP

SalesManager Software bestaat sinds 1989. Het begon met de ontwikkeling van software voor verkoop en CRM. Vandaar de naam SalesManager. Klanten die met Salesmanager Software hun salesproces in de greep hadden wilden meer. Nadat een verkoop is afgerond is er de behoefte om de order te verwerken, de inkoop te doen, service te verlenen en te facturen. Om aan de vraag van de klanten te voldoen breidde SalesManager Software haar productenportfolio uit tot een volwaardig ERP systeem. Ketenoptimalisatie is de kern van wat SalesManager Software beweegt.
 

De mensen achter SalesManager Software

De medewerkers van SalesManager Software zijn geboeid door techniek, maar staan met beide benen op de grond. Waar het nodig is zijn zij kritisch over de bruikbaarheid of beperkingen van bepaalde technologieën. Door de brede basis van klanten kunnen ervaringen uit de ene branche toegepast worden in een andere branche. Vindingrijkheid en oplossingsgerichtheid staan voorop.
 

Het resultaat telt

SalesManager Software past ‘state of the art’-technologie toe, mits dit bijdraagt aan de performance die de klant verlangt. SalesManager Software streeft bij haar oplossingen naar die combinatie van technologische mogelijkheden en standaarden, die het meest bijdraagt aan een betere performance.

Contactinformatie

Naam:

SalesManager Software B.V.

Website:

https://www.salesmanager.nl/

Telefoonnummer:

0031 20 696 56 50

Emailadres:

Apps van SalesManager Software B.V.

Logo van SalesManager

SalesManager

projectmanagement software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power