App Markt NL

Quantaris

Quantaris

Sinds 1992 ondersteunt Quantaris notariskantoren met consultancy en in eigen beheer ontwikkelde software. Met ons team van 20 enthousiaste medewerkers helpen wij onze klanten de notariële bedrijfsprocessen te verbeteren. Onze werkwijze is gebaseerd op een nauwe samenwerking met onze klanten, zodat onze software-oplossingen ook daadwerkelijk meerwaarde bieden. En daar precies ligt onze kracht. Door goed naar onze klanten te luisteren, ontwikkelen wij de oplossingen die onze klanten verder helpen. Notariskantoren zijn immers uitsluitend gebaat bij een verbetering van processen, want dat vormt de basis voor een optimaal bedrijfsresultaat. En dat zet dan weer onze klanten in hun kracht.

Met adequate adviezen en het ontwikkelen en onderhouden van de juiste software zorgen we voor meer gemak, overzicht, effectiviteit en efficiëntie in alle notariële bedrijfsprocessen. En mocht dat nodig zijn, dan kunnen wij bouwen op een vertrouwd netwerk van partners met uiteenlopende specialisaties.

Zoekt u ook een notariële softwarepartner in plaats van een softwareleverancier? Neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen werken aan uw specifieke oplossingen.

Contactinformatie

Naam:

Quantaris

Website:

https://www.quantaris.nl/

Telefoonnummer:

0031 30 600 58 00

Emailadres:

Apps van Quantaris

Logo van Qu-BIS

Qu-BIS

juridische software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power