App Markt NL

Procurios

Procurios

Wij maken het verschil

Procurioten werken met grote passie aan hun vak, ieder individu wordt bij ons gewaardeerd om zijn of haar eigen talenten. We werken hard, maar we lopen hier ook gewoon op sokken, spelen tijdens de lunch een potje pool, vieren successen en durven te falen.

We zijn betrokken

We zijn betrokken bij onze Procurioten, onze omgeving én onze producten. Klanten sturen tijdens de bouw van hun product als Product Owner de Procurioten aan. We zijn ervan overtuigd dat met zo’n wederzijdse betrokkenheid het eindresultaat het allerbeste is.

We zijn ondernemend

We nemen initiatief om het naadje van de kous te vragen, zodat we je écht begrijpen. We gaan naar conferenties om kennis op peil te houden én we spreken op conferenties om kennis te delen. Intern doen we dit via onze academy, lightning talks en de maandelijkse unconference.

We zijn innovatief

‘Ik denk dat ik het kan, want ik heb het nog nooit gedaan.’ Deze Pippi-Langkous-mentaliteit is ons niet vreemd. We denken in mogelijkheden in plaats van in beperkingen. We nemen feedback van klanten serieus. Onze producten zijn nooit af, maar worden constant doorontwikkeld.

We zijn professioneel eigenwijs

Verwacht niet dat we braaf knikken wanneer jij aangeeft wat je nodig hebt. We stellen de vraag achter de vraag. Niet uit betweterigheid, maar omdat je we je op weg willen helpen om ons platform optimaal in te zetten voor jouw vereniging of organisatie.

We vertrouwen elkaar

We zijn geen hiërarchisch bedrijf waar één grote baas de scepter zwaait. Nee, bij ons voelt iedereen de vrijheid om zelf beslissingen te nemen. Alleen in deze openheid en door naar elkaar te luisteren kunnen we groeien. En daar zijn we best wel trots op. Kom langs en ervaar het zelf!

Contactinformatie

Naam:

Procurios

Website:

https://www.procurios.com/nl/

Telefoonnummer:

0031 343 59 60 41

Emailadres:

Apps van Procurios

Logo van /StayUnited

/StayUnited

community software

Logo van Procurios /Members

Procurios /Members

ledenadministratie software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power