App Markt NL

Mulberry Garden B.V.

Mulberry Garden B.V.

In 1999 richtte de huidige CEO Rudolf Philipse Spinware Solutions B.V op. Dit IT-bedrijf had als primaire doelstelling klantspecifieke ICT oplossingen aan te bieden voor mkb-bedrijven binnen Nederland. Denk hierbij aan systeem- en netwerkbeheer oplossingen, terminal server werkomgevingen en complete kantoor automatisering.

Door de jaren heen bleek er een sterke behoefte aan een goed gestructureerde en beschermde database om klantgegevens in op te slaan. Zodoende is SpinOffice CRM ontwikkeld en zijn wij ons tevens gaan richten op software applicatieontwikkeling op maat.

SpinOffice CRM bleek al snel in een goede behoefte te voorzien: op een simpele en efficiënte manier contactgegevens en documenten/bestanden verzamelen en archiveren. Door de jaren heen, als resultaat van veel gebruikerservaringen, is SpinOffice CRM uitgegroeid tot een volwassen en complete CRM software applicatie waarbij zowel contactgegevens, bestanden en documenten maar ook de mail, agenda en taken gebundeld worden in één centrale database. Op dit moment hebben meer dan duizend gebruikers SpinOffice CRM gedownload en ontvangen we geweldige feedback vanuit de hele wereld.

Begin 2017 is SpinOffice CRM losgekoppeld van Spinware Solutions B.V. en is het als onafhankelijke organisatie verdergaan in de wereld van software-ontwikkelaars onder de paraplu van een nieuw bedrijf genaamd Mulberry Garden B.V.. Naast SpinOffice CRM als kernproduct, richt Mulberry Garden zich op het ontwikkelen en hosten van maatwerk software applicaties voor Apple (iOS en Mac OS X) en het Windows-platform.

Op de website van SpinOffice CRM vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het systeem en vindt u succesverhalen van een aantal van onze tevreden klanten die hun ervaringen met SpinOffice graag met u willen delen.

Contactinformatie

Naam:

Mulberry Garden B.V.

Website:

https://mulberrygarden.com/

Telefoonnummer:

0031703115403

Emailadres:

Apps van Mulberry Garden B.V.

Logo van SpinOffice CRM

SpinOffice CRM

relatie management (CRM) pakket

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power