App Markt NL

SpinOffice CRM

SpinOffice CRM

Een CRM die u echt tijd bespaart

Met SpinOffice is het super eenvoudig om dingen voor elkaar te krijgen. Creëer een centrale database voor uw team met alle klantgerelateerde informatie.

Met SpinOffice CRM creëert u een centrale plek voor uw email, zakelijke relaties, notities, afspraken, taken, projecten en dossiers, documenten en bestanden. En het beste van alles is dat u alle informatie in de database deelt met uw collega’s. Dat maakt SpinOffice de ideale team-applicatie voor het midden- en kleinbedrijf.

SpinOffice dashboards

Begin met de gratis Limited-versie met beperkte data-opslag en functies die u van een CRM systeem mag verwachten. De volledige Pro-versie bevat meer slimme functionaliteiten en nuttige integraties die u tijd zullen besparen.

SpinOffice CRM is beschikbaar voor Windows PC & Mac en mobiele apparaten (iOS & Android).

Alles-in-1 CRM software

Beheer al uw zakelijke relaties

Onderhoud al uw relaties, leads en klanten in een centrale plaats. Archiveer notities, e-mails, bestanden, en meer in het persoonlijke archief van relaties zodat informatie binnen handbereik blijft en klantinteracties gemakkelijk te volgen zijn.

Verzamel alle taken op één plek

Een goed takensysteem is essentieel. SpinOffice helpt u om dingen gedaan te krijgen. Beheer alle taken van u en uw team. Maak aangepaste takenlijsten, gebruik filters en stel reminders in. Zo mist u nooit meer een belangrijke lead of actie!

Sync met mobiele apparaten

Run uw business onderweg, u kunt alle gegevens op ieder gewenst moment vanaf uw laptop en/of mobiel apparaat openen zolang u verbonden bent met het internet. Uw e-mail, relaties en agenda synchroniseren met uw iOS of Android-apparaat.

Volledige integratie van uw mail

SpinOffice CRM is uniek in de manier waarop het uw e-mail behandelt. Uw mail is volledig geïntegreerd, inkomende e-mailberichten worden automatisch gekoppeld aan relaties. De persoonlijke inbox helpt u écht om efficiënter te werken!

Beheer uw documenten

Maak gepersonaliseerde documentsjablonen die automatisch worden gevuld met contactinformatie uit SpinOffice. Importeer bestaande documenten, bewerk, converteer naar PDF en verzend ze rechtstreeks vanuit de applicatie naar uw klant.

Uiterst veilige opslag van alle data

Alle gegevens die zijn opgeslagen in SpinOffice CRM worden versleuteld opgeslagen op goed beveiligde servers in Europa. Alleen u krijgt de sleutel. Wij delen geen informatie met derden.

Een gedeelde kantooragenda

Krijg inzicht in alle afspraken, ook op uw mobiele apparaten. Koppel afspraken aan relaties, collega’s, activiteiten en/of dossiers. Afspraken kunnen worden afgeschermd voor anderen, reminders en uitnodigingen zijn mogelijk.

Archiveer data in projectdossiers

Vind eenvoudig informatie terug door dossiers te maken voor uw relaties. Maak een mappenstructuur voor een individuele relatie of een groep relaties. Alle typen bestanden kunnen in een dossier worden gesleept / opgeslagen.

Werk samen met uw team

Alle gegevens die door één gebruiker zijn gemaakt of bijgewerkt, zijn zichtbaar voor alle anderen binnen de CRM database, mits de juiste gebruikersrechten. Uw team zal hier echt de vruchten van plukken.

Details

Naam:

SpinOffice CRM

Uitgever:

Mulberry Garden B.V.

Categorie:

relatie management (CRM) pakket

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Mulberry Garden B.V.
Overzicht Nederlandse relatie management (CRM) pakketten

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power