App Markt NL

Moneybird

Moneybird

Wie we zijn

Moneybird is in 2008 opgericht door drie jonge ondernemers die zelf het juiste facturatiepakket niet konden vinden en dus besloten dit zelf maar te bouwen. In de jaren erna is het uitgegroeid tot een volledig boekhoudpakket met momenteel 40 medewerkers. Het is ontwikkeld door en voor de ondernemer. Dat betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van ingewikkelde boekhoudtermen. Moneybird maakt boekhouden voor iedereen toegankelijk. 

Waar staan we voor

Boekhouden is voor ondernemers niet de core-business. Het moet dus makkelijk zijn, snel gaan en leuk zijn! Moneybird zorgt voor Plezier in de boekhouding. We hebben een intuïtieve interface en blijven ontwikkelen. We werken altijd aan nieuwe projecten en breiden regelmatig de features uit. Hierin luisteren we naar de vraag uit de markt.

Support

We geloven dat we door asynchroon te werken de beste support kunnen leveren, daarom zijn we alleen via e-mail bereikbaar. We hebben een uitgebreide faq en kennisbank beschikbaar waar veel antwoorden in te vinden zijn. Mocht je antwoord er niet tussen staan, dan kun je onze supportafdeling altijd een bericht sturen. Je krijgt binnen een werkdag een reactie van ons.

Contactinformatie

Naam:

Moneybird

Website:

https://www.moneybird.nl/

Telefoonnummer:

Emailadres:

Apps van Moneybird

Logo van Moneybird

Moneybird

boekhoudpakket

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power