App Markt NL

Magic Hands

Magic Hands

1996 | Hands on the Past

Sinds 1996 werkt Magic Hands met de programmeertaal MAGIC aan ondersteunende oplossing voor bedrijven in alle soorten en maten. Het MAGIC ontwikkelplatform, met een rijke historie en internationale faam, stelt ons al 16 jaar in staat standaardoplossingen en maatwerk voor u en uw bedrijf te ontwikkelen. Al die jaren is IT een complexe wereld geweest, en nog steeds. Een wereld waarin wij met overzicht en expertise bedrijven de zekerheid en kennis kunnen bieden die zij zoeken. Wij vertalen bedrijfswensen naar producten; een brug slaan tussen mens en oplossing. Daarom Hands: Human AND Software. IT voor iedereen.

2010 | Hands on the Present

Anno nu houdt onze expertise niet op bij onze producten. Een breed scala aan professionele diensten stellen wij ter beschikking; van detachering tot helpdesk, en van training tot remote support. Hands on IT, zoals wij dat noemen. Wij werken alleen met ’s lands beste Magicians: ervaren Magic programmeurs van het eerste uur. Ons gezamenlijke doel is om relatief goedkoop, snel en efficiënt standaardapplicaties en maatwerk te ontwikkelen waarin zoveel mogelijk bedrijfsprocessen kunnen worden geautomatiseerd en gefaciliteerd. Gewoon omdat onze snelle wereld niet meer zonder kan. IT is overal.

2020 | Hands on the Future

Toekomstmuziek. Met Magic staat een innovatief nieuw platform voor ons klaar; met nog meer eindeloze mogelijkheden. Over tien jaar gebruiken we de computer en internet bij alles. Nu rekeningrijden en de OV- chipkaart, straks zijn de afwas en tanken geautomatiseerde processen. Bedrijven richten hun handelswijze op 2020, wij onze oplossingen. Over tien jaar kent iedereen Magic: uw buren, collega’s, vrienden. En wij? Wij bouwen dan nog steeds aan de toekomst. Vanzelfsprekend nog steeds op die efficiënte en persoonlijke manier van nu, met de focus op duurzaamheid en de maatschappij, zoals u van een modern bedrijf mag verwachten. Uiteindelijk bij alles IT. Hands on IT.

Contactinformatie

Naam:

Magic Hands

Website:

https://magic-hands.com/

Telefoonnummer:

0031 30 85 00 410

Emailadres:

Apps van Magic Hands

Logo van Magic 4 Business

Magic 4 Business

boekhoudpakket

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power