App Markt NL

Logic4 B.V.

Logic4 B.V.

We take business to the next level!

Logic4 is er voor middelgrote tot grote organisaties in elke sector binnen de groothandel en retail. Als innovatieve en flexibele speler helpen wij ondernemers en hun medewerkers om meer overzicht te creëren, efficiënter te werken en veel tijd te besparen. Dit doen we door alle bedrijfsprocessen onder te brengen in één centraal gebruiksvriendelijk softwarepakket.
 

Samen klaar voor de toekomst

De overtuiging dat het altijd beter kan, zit diep in onze genen. Wij vinden het heel normaal dat de doorontwikkeling nooit stilstaat. En ook dat onze klanten daarover kunnen meedenken. Daarom bouwen, implementeren en ondersteunen we onze software geheel in eigen beheer – als een volledig cloud-based platform met gratis updates voor al onze klanten.
 

Constant in beweging

Logic4 BV bestaat sinds 2003, maar de basis werd al in 1998 gelegd. Intussen is de organisatie flink gegroeid en blijven we steeds verder versterken. Zowel de software die we bouwen, als ook individueel en als team. De rode draad bij alles wat we doen: kijken naar het grotere geheel, persoonlijk contact, lef hebben en net een stap meer zetten dan anderen.

Contactinformatie

Naam:

Logic4 B.V.

Website:

https://www.logic4.nl

Telefoonnummer:

0031 53 4361408

Emailadres:

Apps van Logic4 B.V.

Logo van Logic4

Logic4

projectmanagement software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power