App Markt NL

LIFT Software

LIFT Software

Waar wij vandaan komen

LIFT staat voor structurele organisatieontwikkeling met zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling als belangrijke randvoorwaarden. Wij ondersteunen dienstverleners vanuit deze visie middels inspiratie, integratie en innovatie. LIFT is in 1997 afgesplitst van Operator Groep Delft. OGD is een ICT dienstverlener met ongeveer 1.300 medewerkers. In hetzelfde jaar is TOPdesk (650 medewerkers) van OGD afgesplitst. TOPdesk is onze internationaal opererende zusterorganisatie op het gebied van softwareontwikkeling. Naast OGD voor infrastructurele support en TOPdesk op het gebied van software ontwikkeling, werkt LIFT voor haar implementaties samen met adviesbureau Human Connection. Genoemde organisaties zijn op aandeelhoudersniveau nauw met elkaar verbonden. Dit draagt niet alleen bij aan de bedrijfszekerheid en continuïteit van ons product, maar biedt ons de mogelijkheid onze klanten verschillende expertises aan te kunnen bieden.


Wat vinden wij belangrijk

Als professionele onderneming worden je ondersteunende tools de ruggengraat van je organisatie. Wij vinden het daarom belangrijk dat je kunt bouwen en vertrouwen op je leverancier. Het ontzorgende karakter van LIFT wordt dan ook door vele klanten herkent in bijvoorbeeld onze support. Deskundige medewerkers die direct voor je klaarstaan. Logisch toch?

Onze kracht ligt in de vertaling van meer dan 20 jaar aan ervaring in automatisering en consultancy naar LIFT Software. Wij willen graag een sparringspartner op niveau zijn en dagen onszelf uit om altijd dat stapje extra voor onze klanten te zetten.

Contactinformatie

Naam:

LIFT Software

Website:

https://liftsoftware.nl/

Telefoonnummer:

0031 15 270 09 97

Emailadres:

Apps van LIFT Software

Logo van LIFT Software

LIFT Software

projectmanagement software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power