App Markt NL

Legal Consulting Group

Legal Consulting Group

Legal Consulting Group is een maatschap op het gebied van consultancy.

Consultancy in de breedste zin van het woord, in de legal industry en met sterke focus op CICERO LawPack. Bedrijven in de legal industry bieden wij een totaalpakket van diensten aan. Bij LCG is, naast support en technisch, ook administratief en boekhoudkundig personeel werkzaam. Daarnaast zijn er meerdere programmeurs beschikbaar die maatwerkoplossingen voor u leveren als het gaat om extra rapportages of nieuwe functies binnen of buiten uw softwarepakket.

De Legal Consulting Group dienstverlening

De Legal Consulting Group neemt uw bestaande ICT-applicaties als uitgangspunt, we integreren de nieuwste oplossingen en ontwikkelen eventueel de ontbrekende schakels. Ons aanbod wordt ondersteund met noodzakelijke diensten zoals advies, ontwikkeling, implementatie, integratie, security, training en support. Daarbij worden geavanceerde eigen oplossingen en producten van derden ingezet.
 

Legal Consulting Group zorgt ervoor dat al uw bedrijfsprocessen optimaal ondersteund worden. Tegen lage kosten en met gebruik van beproefde en geavanceerde technologie.

  • 24/7 bereikbaar
  • Gespecialiseerd in de advocatuur branche
  • Gecertificeerd Microsoft Silver partner
  • Totaaloplossingen in ICT met Cicero LawPack
  • Dagelijkse server en back-up controle
  • Gratis support op afstand
  • Minimaal MBO+ opgeleide IT professionals
  • Geen verkoop praatjes, wij doen wat we beloven!
     

Samenwerken met CICERO LawPack specialisten

Legal Consulting Group heeft zich gespecialiseerd in het software pakket Cicero LawPack. Wij zijn er trots op om, als enige partner, van CICERO LawPack zowel consultancy partner (Cicero Certified Consultants) als systeempartner te zijn. Wij worden ingeroepen bij verschillende projecten en vragen met betrekking tot dit softwarepakket.

Contactinformatie

Naam:

Legal Consulting Group

Website:

https://legalconsultinggroup.nl/

Telefoonnummer:

0031 307 60 04 90

Emailadres:

Apps van Legal Consulting Group

Logo van CICERO Lawpack

CICERO Lawpack

juridische software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power