App Markt NL

Kred’it

Kred’it

Kred’it is meer dan alleen een leverancier van softwareproducten. Niet alleen onze software denkt mee met u, wij doen dat ook!

Dat begint bij de implementatie van de software en updates bij bijvoorbeeld wetswijzigingen. Maar ook ondersteuning bij maatwerk om de programmatuur precies te laten aansluiten op uw bedrijfsprocessen en wensen. Wij richten ons op een lange, plezierige samenwerking met onze klanten en voelen ons betrokken bij uw dienstverlening.

Om dit te realiseren kunt u erop rekenen dat wij u op verschillende manieren zullen ondersteunen. Dat doen wij door de volgende diensten aan te bieden:

  • Allegro Consultancy
  • Allegro Flexibel Applicatiebeheer
  • Allegro Maatwerk
  • Allegro Ondersteuning
  • Allegro Opleidingen

 

Uiteraard bieden wij ook diensten ter ondersteuning van onze producten en uw schuldhulpverleningsproces. Zo kunt u bijvoorbeeld bij onderhoudsvragen contact met onze Helpdesk opnemen.

Voor het oplossen van ingewikkelde vraagstukken zoals een implementatie of adviezen zijn er ervaren consultants die u graag bijstaan. Als u een specifieke wens voor maatwerk heeft, voorzien wij u van passende nieuwe software.

En wij kunnen uw applicatiebeheer ontlasten met de inzet van Flexibel applicatiebeheer.

Contactinformatie

Naam:

Kred’it

Website:

https://www.kredit.nl/

Telefoonnummer:

0031 40 239 32 32

Emailadres:

Apps van Kred’it

Logo van Opus·D PRO

Opus·D PRO

juridische software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power