App Markt NL

Korèn

Korèn

Korèn is een totaaloplossing voor ledenorganisaties, verenigingen, non-profits en zorginstellingen. Als SAAS leverancier en partner bieden we standaard-software met service op maat en de nadruk op excellente performance, expert support, custom environment en rapid software development.

Wij onderscheiden ons door het aanbieden van alles-in-één oplossingen. Dit doen we met een breed pakket aan online oplossingen in combinatie met een no nonsense aanpak. We zijn wars van lange implementatie trajecten maar houden van directe actieplannen waarmee we doelgericht onze klanten helpen om wat ze al goed nog beter te doen en wat nog beter kan te helpen verbeteren.

Als eerste kijken we altijd of we een goede match zijn met een klant. Onze werkwijze past niet bij iedereen. Als we wel een match zijn dan stellen we een actieplan op voor het uitrollen van de software, procesoptimalisatie en inrichting. Als derde stap denken we mee in je groeikansen. Of het nou groei is in kwaliteit of aantallen. We ondersteunen je waar nodig en ontwikkelen de software altijd door vanuit onze eigen visie met input van onze klanten.

Bij die ondersteuning hoort ook de persoonlijke service aan onze klanten en het waarborgen van privacy en security. Beide staan centraal. De software van Korèn past in de woorden van veel van onze klanten naadloos aan op de praktijk van het beheren van relaties.

Contactinformatie

Naam:

Korèn

Website:

https://www.koren.nl

Telefoonnummer:

Emailadres:

Apps van Korèn

Logo van KorènCRM

KorènCRM

ledenadministratie software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power