App Markt NL

HAMMOCK

HAMMOCK

Wij hebben HAMMOCK ontwikkeld vanuit de overtuiging dat iedere gebruiker het gemak en de tijdsbesparing van het programma ervaart.
 

Eenvoudig naar uw wensen in te richten

HAMMOCK is zo breed mogelijk ontwikkeld waardoor het voor iedereen te gebruiken is. Natuurlijk heeft tegelijkertijd ieder kantoor en iedere gebruiker zijn of haar eigen werkwijze. Die is eenvoudig door uzelf in te richten. De gebruiksvriendelijkheid van het programma stelt u in staat dit na het bekijken van de 30 minuten durende tutorial binnen één uur te realiseren. Niet het programma maar uzelf creëert zo uw eigen maatwerk.

Deze werkwijze stelt iedere gebruiker in staat alles wat we aan HAMMOCK ontwikkelen te benutten. Wij kunnen het programma daarnaast sneller ontwikkelen en dat ook nog eens tegen een lagere prijs.
 

Opleidingen via tutorials

HAMMOCK kunt u binnen één uur leren gebruiken. Voordat u begint, volgt u de tutorial die u alle ins en outs van het systeem leert. Deze tutorials kunt u zo vaak bekijken als u wilt, op de momenten die u het beste uitkomen. Kosten voor een trainer worden daarmee uitgespaard.
 

Gebruik van Azure platform

HAMMOCK draait op het Azure-platform van Microsoft. Dit is hetzelfde platform waar ook bijvoorbeeld het Amerikaanse ministerie van defensie en grote bedrijven zoals eBay, Twitter en Walmart mee werken. Een betrouwbare omgeving met andere woorden. Azure biedt de hoogste veiligheid van uw gegevens en is gegarandeerd 99,99 % van de tijd beschikbaar.
 

Geen half werk

Door de online-omgeving waar HAMMOCK in opereert bent u altijd gegarandeerd van de meest up to date-versie van het programma. HAMMOCK kent iedere week een nieuwe release. Hierdoor worden continu verbeteringen doorgevoerd en eventuele problemen opgelost.
 

Geen opzegtermijn in het contract nodig

HAMMOCK zorgt ervoor dat u kunt werken zoals u graag wilt. Bij ons sluit u dus ook geen langdurig contract met een opzegtermijn van 3 maanden. Op elk moment kunt u opzeggen voor het begin van de volgende maand. En opzeggen is net zo eenvoudig als het systeem zelf.

Contactinformatie

Naam:

HAMMOCK

Website:

https://www.hammock.nl/

Telefoonnummer:

0031 26 – 325 90 23

Emailadres:

Apps van HAMMOCK

Logo van HAMMOCK

HAMMOCK

juridische software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power